Ultima moda in materie de machiaj: NU se mai poarta conturul in exces. Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti


Cele mai multe dintre vedetele de la Hollywood recunosc ca se folosesc de conturul prin machiaj, de umbre si lumini, pentru a-si remodela trasaturile si a oferi un aspect sculptural fetei lor. Mai nou insa, a aparut o noua moda in materie de make up.


Bobbi Brown, unul dintre cei mai mari moguli din industria fardurilor si cosmeticelor sustine ca nu e nevoie ca femeile sa-si incarce fata cu produse pentru a-i oferi un aspect mai suplu. Specialista sustine ca un nou truc, mai simplu si mai de efect, poate crea aspectul de pometi perfecti.

Bobbi Brown le incurajeaza pe doamne si domnisoare sa lumineze obrajii cu ajutorul unui blush in nuante deschise, eventual sidefat. Ea le-a dat drept exemplu pe Jessica Biel si Reese Whiterspoon, care au apelat ambele la aceasta tehnica simpla, cu rezultate incredibile.

Practic, tot ce trebuie sa faci pentru a obtine acest look fresh este sa te dai cu fon de ten asa cum o faci in mod normal, sa-ti machiezi ochii cat mai natural cu putinta si, la final, sa folosesti blush iluminator pentru a contura pometii. Vei arata ca un personaj rupt din basme, iar cei din jur iti vor admira look-ul diafan.

  • Ultima moda in materie de machiaj: NU se mai poarta conturul in exces. Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

related posts

Modifică setările cookies