Un chirurg plastician dezvăluie greșeala comună care te face să îmbătrânești mai repede


Un renumit chirurg plastician a dezvăluit ce sfat le dă tuturor pacienților săi, ca să nu accelereze îmbătrânirea.


Dr. Gerald Imber (82 de ani) are un cabinet privat în Manhattan's Upper East Side și este specializat în proceduri pentru față și corp, inclusiv într-un facelift pe care l-a perfecționat cu zeci de ani în urmă.

Expertul, care este interesat de tratarea și prevenția îmbătrânirii, a răscolit comunitatea fanilor de pe TikTok după ce a dezvăluit sfatul pe care îl dă pacienților lui.

”Jumătate dintre pacienți mă iubesc pentru asta, jumătate dintre pacienți mă urăsc pentru asta”, mărturisește el, la începutul video-ului. 

Acesta crede că exercițiul fizic care te îmbătrânește este alergatul. ”Ați observat că alergătorii pe distanțe lungi au o față îmbătrânită, sfrijită? Asta se întâmplă din cauza alergatului.” 

Dr Imber a adăgat faptul că alergatul la maraton poate provoca un stres în plus organismului: ”Genunchii se fac praf, gleznele se fac praf, spatele se distruge... Este destul de stupid”.

Clipul de pe TikTok al lui Dr Imber a strâns 1,8 milioane de vizualizări și a primit peste 4000 de comentarii în doar câteva ore.

”Nu trebuie să-mi spui de două ori”, a comentat un fan.

”Sunt de acord! Am alergat la un maraton, am două operații la coloană”, a adăugat altcineva.

  • Un chirurg plastician dezvăluie greșeala comună care te face să îmbătrânești mai repede

related posts

Modifică setările cookies