Vedete cu siluete de invidiat dupa mai multe nasteri


Celebritatile sunt femei frumoase si mame in acelasi timp, care au grija de formele lor, pentru ca acestea fac parte din cartea lor de vizita in lumea spectacolului. Azi iti prezentam 5 femei de succes care sunt mame, sotii, surori, confidente si celebritati, exceland in toate domeniile mentionate.


1.    Kris Jenner a devenit cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality show-ul “Keep Up with The Kardashians”. A fost casatorita de doua ori; in urma casatoriei cu Robert Kardashian a avut patru  copii: pe Kourtney, Kim, Khloe si Robert George Junior. In 1991 s-a maritat cu Bruce Jenner, cu care a facut inca doua fete: Kendall Nicole si Kylie Kristen. Mama a sase copii, Kris are o silueta pe care multe femei si-ar dori-o dupa  sase sarcini.

Foto: Kris (a treia din stanga) impreuna cu fiicele sale

2.    Angelina Jolie este o femeie de succes si mama a sase copii, insa ea a trecut “doar” prin  trei sarcini - trei dintre copiii ei sunt adoptati. Cei trei copii biologici sunt Shiloh Nouvel si gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline. Sarcinile au conturat formele actritei si i-au adus un plus de feminitate.

3.    Victoria Beckham are patru copii, trei baieti si o fata. Dupa ce a nascut pentru ultima oara, a spus ca nu isi mai doreste alti copii. Indiferent care sunt trucurile la care Victoria apeleaza pentru a-si intretine talia de viespe, ea arata minunat si fiecare aparitie in public este impecabila.

4.    Demi Moore a fost sotia lui Bruce Willis timp de 13 ani si au impreuna trei copii: Rumer Glenn Willis, Scout LaRue Willis si Tallulah Belle. Demi are un corp pe care multe fete de 20 ani si-l doresc si pe care si-l mentine cu un regim de viata sanatos...si multe operatii estetice :)

5.    Julia Roberts s-a casatorit cu Daniel Moder in 2002 si au impreuna trei copii: gemenii Hazel Patricia Moder si Phinnaeus “Finn” Walter Moder, alaturi de Henry Daniel Moder. Cele doua sarcini au infrumusetat-o pe actrita, iar ea este foarte mandra de felul in care arata. Actrita a afirmat ca un copil iti umple sufletul de fericire  si reprezinta o sursa de bucurie.


 

  • Vedete cu siluete de invidiat dupa mai multe nasteri

related posts

Modifică setările cookies