(P) Vezi cum poți să te programezi simplu la un salon de beauty, cu Stailer


Este foarte simplu acum să mergi la un salon de hair and beauty, în funcție de timpul tău și nu al hairstylistului. Nu mai este necesar să suni de la un salon la altul; te programezi online, la doar câteva click-uri distanță cu aplicația Stailer. Dacă încă nu ai auzit de ea, citește rândurile care urmează. 


Stailer te ajută să găsești rapid un salon în apropierea ta

Cu toții am avut, la un moment dat, nevoie de un serviciu de beauty de la un salon: fie pentru un tuns, vopsit, un make-up pentru un eveniment special sau un masaj de relaxare după o zi obositoare. 

Însă, nu întotdeauna găseam un loc liber atunci când aveam nevoie și asta pentru că hairstylistul nu era disponibil atunci când noi aveam nevoie. 

Poate că aveam un eveniment important în viața noastră la care trebuia să fim prezenți și nu ne doream să ne prezentăm oricum. Aveam nevoie de un look nou sau un machiaj care să reziste pe toată durata evenimentului. Doar că trebuia sunăm cu săptămâni înainte pentru a găsi un loc liber, însă niciodată la ora la care noi eram disponibili. 

Acum, o programare la salon de beauty cu Stailer este mult mai simplă. Totul are loc online, fără a mai apela telefonic la saloane. 

Stailer este o aplicație menită să ne ajute să găsim unii dintre cei mai buni hairstyliști din zona de beauty, la care să apelăm atunci când avem nevoie de un serviciu de beauty. Partea interesantă este că oricine are nevoie de un serviciu se poate programa instant, fără a mai sta după agenda stilistului. 

Se poate programa la orice oră din zi și din noapte și poate alege salonul și hairstylistul disponibil. Serviciile din care poți alege sunt destul de vaste. Poți alege o programare la tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, un tratament facial, un masaj de relaxare printre altele. 

Poți să vezi aplicatia Stailer dacă o descarci din App Store, Google Play sau App Gallery simplu și gratuit. 

Toate informațiile de care ai nevoie într-o singură aplicație 

În aplicația Stailer vei găsi toate informațiile de care ai nevoie: durata, cât și prețul serviciului de care tu ai nevoie, fotografii din saloane cât și cu lucrările efectuate de hairstyliști, locația exactă prin Google Maps, cât și recenziile celor care s-au programat deja  cu Stailer. Astfel că îți va fi mai ușor să te ghidezi.

Stailer poate fi utilizat în 41 de orașe din România printre care Sibiu, Botoșani, Miercurea Ciuc și Piatra Neamț. Curând însă se vor putea bucura toate orașele din România de beneficiile pe care Stailer le aduce. 

Așadar, programarea la un salon este mult mai ușoară și mai eficientă acum cu Stailer. Te bucuri de calitatea serviciilor oferite de hairstyliști cu experiență în domeniu, care sunt totodată la curent cu tot ce este nou pe piață, astfel încât tu să te simți răsfățat/ă. 

Date de contact [email protected]

 

related posts

Modifică setările cookies