(P) Viața nu-i perfectă, dar poate fi mai bună odată ce mergi la un salon regăsit prin Stailer!


When nothing goes right, go left. Te stresează jobul sau șeful? Te enervează de ceva vreme partenerul și încerci să îți reamintești că nu ți-ar sta bine în haine portocalii sau cu dungi? 


Brusc toate mers pe de-a-ndoaselea? Explodezi ca un vulcan la cea mai mică inconveniență? E posibil să fie de la Mercurul ăsta retrograd. Ca să-ți redobândești zenul, ai două opțiuni. Fugi undeva într-o pădure și îi ghostuiești pe toți sau te duci la un salon de frumusețe de fiecare dată când simți că ai nevoie să te deconectezi de la tot. Din păcate responsabilitățile nu le poți abandona, dar nu te abandona nici pe tine. Când vezi că deja ți se ridică tensiunea de la griji, stres și probleme, intră pe stailer.ro și fă o escapadă temporară la un salon unde să fii răsfățată complet.

De ce să te folosești de Stailer

Fiindcă după ce că nervii ți-s întinși la maxim, cu siguranță nu mai ai și răbdarea necesară să mai suni pe la saloane și să-ți mai zică “Nu avem loc până săptămână viitoare.”, așa că nu mai bine îți faci o programare online? Cu această platformă ajungi pe scaunul unui salon de hair & beauty când vrei tu. 

Nu mai ești condiționată de agenda stiliștilor pe care îi cunoști. Dă-le șansa altora din orașul tău și cine știe, poate te alegi cu un stilist nou pe viață. Poate simți că nu mai rezonezi cu salonul la care mergi de ani de zile, nici cu rezultatele, nici cu vibe-ul din salon. Dacă îți dorești o schimbare, atunci Stailer este aliatul tău.

Platforma este complet gratuită și o poți folosi chiar și fără cont dacă vrei să faci un prim test. Totuși, contul are mai multe beneficii pe care le vei afla mai jos. Pe prima pagină a lui Stailer selectezi câteva filtre precum orașul din care ești, genul feminin, serviciul de hair & beauty dorit și evident data și ora când ești tu disponibilă. De acolo decizia îți aparține, fiindcă tu alegi salonul perfect potrivit cerințelor tale. Poți vedea la fiecare în parte prețurile, poze din salon sau ale altor lucrări, chiar și recenziile altor clienți ce au utilizat deja Stailer, în baza cărora tu îți formezi o opinie și vei ști exact pe mâinile cui să te lași. 

Platforma activează momentan în 5 mari orașe și anume Iași, Cluj, Timișoara, București și Oradea. Dacă simți că de o vreme toată lumea îți scoate peri albi, atunci caută rapid un salon pe Stailer unde să ai parte de tratamente pentru par uscat in Iasi sau oricare alt oraș, după care optează și pentru o culoare nouă care să-ți redea buna dispoziție.

De ce să-ți faci cont pe platformă

Fiindcă este gratuit și în plus îți oferă experiența completă Stailer. Din cont accesezi calendarul pentru clienți, acolo îți gestionezi când vrei tu programările efectuate și tot de acolo îți poți seta remindere care să te atenționeze când trebuie să ajungi la salon. În plus poți chiar și anula programările fără a suna stilistul și fără a plăti vreo taxă. Simplu nu?

Stailer este o metodă mult mai eficientă de a ajunge pe scaunul unui stilist. Economisești energie, timp și mergi când îți dorești tu, oricând simți nevoia să te relaxezi puțin. Totul la îndemână pe smartphone-ul tău conectat la internet, gratuit și ușor. Dacă tot ai luat-o pe calea echilibrului, rezervă-ți un loc și pentru pensat sprancene profesional in Iasi ca sa le redai forma perfectă.

Alătură-te și tu clienților ce folosesc deja Stailer și vei observa cât este de rapid acum să ai parte de tratamentele de înfrumusețare dorite. O singură platformă, o multitudine de beneficii pentru tine, acesta este Stailer. Pentru alte detalii poți scrie la adresa de email [email protected]

related posts

Modifică setările cookies