Youtuberița Rosanna Pansino se declară fericită că a redevenit naturală, la 13 ani după ce și-a pus silicoane


Rosanna Pansino (35 de ani) s-a lăsat pe mâna chirurgilor pentru a-și îndepărta implanturile mamare la care a apelat în urmă cu 13 ani. Youtuberița spune că a început o viață nouă și se simte mai fericită ca niciodată.


Rosanna Pansino, o tânără care a dominat clasamentul Top Influencers: Food din 2017 al revistei Forbes, și-a făcut operație de îndepărtare a implanturilor mamare după 13 ani în care a crezut că aceea era cea mai bună versiune a ei. Americanca a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele sociale bucuria unui nou început, postând pe Instagram fotografii realizate înainte și după procedură.

Operația a fost un succes. Sunt atât de fericită că am redevenit naturală. Deși nu regret mărirea (de sâni – n. red.) făcută acum 13 ani, am ajuns la un moment în viață în care sunt mai fericită fără ea”, a scris tânăra în dreptul ueie fotografii realizate după operație.

Youtuberița, care este urmărită de 12 milioane de oameni pe canalul ei, spune că doctorii i-au prelevat grăsime de pe corp pentru a umple golurile lăsate de implanturile mamare. „Totul a decurs atât de bine! Acum arată minunat”, a mărturisit tânăra infleuncer.

Fanii ei de pe rețelele sociale au felicitat-o pentru această alegere, mai ales că în ultimii ani tot mai multe femei au renunțat la implanturile de silicon pentru a reveni la formele naturale. Semnalul că implanturile nu mai sunt o alegere sănătoasă a fost dat de multe staruri de peste Ocean. Vezi AICI de ce se spune că era implanturilor mamare a apus!

Înainte să renunțe la silicoane, Rosanna Pansino făcea furori în mediul online cu sânii ei atrăgători.

Însă, tânăra de 35 de ani spune că există viață fără silicon și că un corp e mai frumos fără atâtea artificii.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Adevărul despre sărutul Cristinei Ich cu Alina Ceușan! - Trending Review cu Daragiu - episodul 55  

  • Youtuberița Rosanna Pansino se declară fericită că a redevenit naturală, la 13 ani după ce și-a pus silicoane

related posts

Modifică setările cookies