Cum arată casa de 1.350 mp a Serenei Williams și care sunt locurile în care adoră să petreacă timp


Deși locuiește de 5 ani în impresionanta vilă din Miami, Florida, Serena Williams a deschis pentru prima dată ușa casei sale publicului larg.


Celebra jucătoare de tenis își prezintă locuința fabuloasă în cel mai recent număr al revistei Architectural Digest. Serena Williams le-a arătat admiratorilor săi care sunt oazele ei de liniște din impresionanta vilă, cumpărată în urmă cu 5 ani.

Am vrut să separ casa de muncă. Îmi place să fiu acasă. Când ai meseria noastră, nu ai timp de relaxare. Așa că e bine pentru mine să pot sta liniștită și să nu fac nimic”, spune Serena în revistă.

Sportiva a cumpărat casa în 2016, înainte de a se căsători cu Alexis Ohanian. Pe vreme aceea era la începutul relație cu actualul ei soț, însă știa încă de pe atunci că vrea să o amenajeze pentru a găzdui o familie numeroasă. Casa a fost gata abia în iulie anul trecut, după trei ani de renovări masive și lucrări de amenajare realizate de firma surorii ei, Venus.

Casa este, în mare parte, rezultatul imaginației Serenei, care și-a văzut visul împlinit: camere înalte, luminate natural grație ferestrelor uriașe, podele încălzite în băi, o saună în sala de sport, o pivniță pentru vinuri de mărimea unui apartament, o terasă impresionantă cu vedere la mare, o piscină infinity cu șezlonguri scufundate.

Sufrageria, care este mai mare decât un apartament cu trei camere din București, a fost gândită ca o galerie de artă. Aici sunt expuse picturi, culpturi și alte lucrări de artă la care Serena Williams ține mult.

Printre spațiile care îi oferă un conform psihic uriaș se află un dressing de 58 de metri pătrați (echivalentul unui apartament cu două camere) și o cameră specială în care sportiva își ține trofeele.

Însă, altul este locul ei preferat din casă: un foaier, cândva în clasicul stil arhitectural specific Floridei, renovat după indicațiile Serenei.

Acesta este colțul meu preferat din casă. Este unic. N-am mai văzut așa ceva”, a confirmat Serena, care a dezvăluit că și-a mai creat în casă un spațiu doar al ei, la care a tânjit mulți ani: o cameră de karaoke, în care accesul se face printr-un perete fals. Vezi VIDEO aici!

Înainte să se mute aici, Serena Williams a locuit în mai multe case pe care le deținea pe teritoriul SUA. Până în 1998, sportiva a locuit împreună cu sora ei, Venus, într-o vilă din Palm Beach Gardens. Serena a vândut proprietatea la începutul acestui an cu suma de 2,8 milioane de dolari.

În 2019, jucătoarea de tenis a vândut altă proprietate, din Los Angeles, în care a locuit din 2006.

Fotografii: Architectural Digest YouTube/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

 

  • Cum arată casa de 1.350 mp a Serenei Williams și care sunt locurile în care adoră să petreacă timp

related posts

Modifică setările cookies