Cum arată “cuibușorul de nebunii” în care își dau întâlnire J Lo și Ben Affleck


Bennifer este oficial! Jennifer Lopez (51 de ani) și Ben Affleck (48 de ani) sunt din nou împreună, după ce în urmă cu aproape 17 ani și-au spus adio, deși erau la un pas de nuntă. 


La scurt timp după ce artista a încheiat relația cu Alex Rodriguez, au apărut și primele poze cu Jen și Ben. Mai mult zilele trecute, actorul a fost fotografiat purtând la mână un ceas primit de la J Lo în anul 2002, pe când cei doi formau un cuplu. 

Proaspătul cuplu a fost surprins de paparazzi și la vila din Miami, închiriată de curând de Jennifer Lopez. Ben Affleck trece tot mai des pragul locuinței pentru care Jennifer plătește nu mai puțin de 130.000 de dolari pe lună. 

Domeniul impresionant se află lângă ocean și are o priveliște care îți taie respirația. Potrivit NY Times, vila a fost renovată în 2015 și a fost vândută recent designerului de bijuterii Paul Morelli pentru suma de 17,5 milioane de dolari. 

Locuința aflată la malul mării are 11 dormitoare și 15 băi. Dormitorul matrimonial are un balcon uriaș, cel în care au și fost fotografiați cei doi amorezi. În curte tronează o piscină imensă, palmieri, dar și o casă pentru oaspeți. 

Mai multe imagini din interiorul vilei în GALERIA FOTO de mai jos

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Vezi și VIDEO: Prințul William cerut în căsătorie!

 

  • Cum arată “cuibușorul de nebunii” în care își dau întâlnire J Lo și Ben Affleck

related posts

Modifică setările cookies