Cum arată impresionanta casă a lui Kevin Costner, din care soția lui nu vrea să plece după divorț


Kevin Costner a fost părăsit de a doua soție, însă Christine Baumgartner refuză să plece din casa lor din California. Impresionanta locuință ridicată pe malul oceanului e atât de scumpă încât puțini oameni și-o permit.


Kevin Costner a ajuns la cuțite cu cea de-a doua soție. După ce Christine Baumgartner (49 de ani) i-a cerut divorțul, femeia a refuzat să plece din casa în care au locuit când formau un cuplu.

Actorul de 68 de ani spune că femeia vrea să obțină compensații suplimentare, deși el a fost deja mult prea generos. 

Proprietatea pe care starul din Dansând cu lupii o deține în California, în zona exclusivistă Carpinteria, a fost construită în etape. În 2006, actorul a plătit peste 28 de milioane de dolari pentru aproape 7 hectare de pământ cu o construcție pe el. A ridicat trei corpuri de clădire, care azi valorează circa 145 de milioane de dolari.

Proprietatea are plajă privată și teren de baseball, unde actorul a petrecut mult timp în compania prietenilor. Sursa foto: Profimediaimages.ro

În 2017, Costner a încercat să vândă proprietatea cu 60 de milioane de dolari. Cum n-a găsit niciun cumpărător, a renunțat la planul său. Actorul cu două premii Oscar deține un portofoliu impresionant de case și vile, în mai multe colțuri ale Americii și în Europa.

Kevin Costner, colecționar de case

Actorul din Yellowstone (serial disponibil pe VOYO) mai deține o fermă în Aspen, Colorado, care se întinde pe aproape 65 de hectare. Aici, în 2004 au făcut nunta Kevin Costner și a doua soție, Christine Baumgartner. Sursa foto: Getty Images

La începutul acestui an, actorul a închiriat proprietatea întreagă pentru suma de 36.000 de dolari pe noapte.

Actorul mai deține câteva apartamente în Los Angeles și o casă de vacanță în Spania.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Cum arată impresionanta casă a lui Kevin Costner, din care soția lui nu vrea să plece după divorț

related posts

Modifică setările cookies