Cum și-au transformat Alexia Eram, Ilinca Vandici, Emily Burghelea și Sore locuința cu ajutorul draperiilor în tendințe


Când vine vorba despre amenajarea locuinței, vedetele din România au acces la cele mai recente trenduri în materie de design, dar și la soluții de calitate. Draperiile reprezintă un element esențial în decorarea casei, oferind un plus de eleganță, intimidate și funcționalitate. 

Tag-uri:

Iată cum și-au transformat locuința vedete precum Alexia Eram, Ilinca Vandici, Emily Burghelea și Sore cu ajutorul produselor Anmar Decor. 

De peste 30 de ani le oferim clienților noștri produse de calitate și suntem fericiți că de fiecare dată, după ce ajung să lucreze cu noi, revin. În portofoliul nostru există o gamă extrem de largă de draperii și perdele, pe care le realizăm personalizat pentru fiecare locuință în parte. Multe personalități publice din România ne-au ales pentru a integra în locuințe produsele noastre, iar asta nu poate decât să ne bucure”, spune Anamaria Constantinescu, owner Anmar Decor. 

Alexia Eram, Emily Burghelea, Sore sau Ilinca Vandici sunt doar câteva dintre personalitățile publice care au ales să aducă un plus de personalitate locuinței cu ajutorul draperiilor. Fie că vorbim despre sufragerii sau dormitoare, acestea au ales să completeze viziunea specialiștilor în materie de design cu ajutorul unor draperii de calitate. 

Care sunt trendurile în materie de draperii?

Tendințele în materie de design interior se schimbă constant, iar draperiile păstrează același rimt. În fiecare an, apar noutăți care aduc inovație, culori, texturi și tehnologii noi în lumea draperiilor. Iată câteva dintre tendințele actuale:

• Draperii smart blackout

Avansul tehnologic a introdus draperiile blackout care nu sunt doar eficiente în blocarea luminii, ci și dotate cu tehnologii smart. Acestea pot fi controlate sau pot fi programate să se deschidă sau să se închidă automat, oferind un control precis al luminii și intimității în casă.

• Minimalism

Tendința către minimalism continuă să fie populară în designul interior, inclusiv în alegerea draperiilor. Designurile simple, fără modele sau cu modele discrete, cu linii simple și culori neutre, sunt preferate pentru a crea un aspect elegant în locuințe.

• Draperii din materiale naturale

Utilizarea materialelor naturale este o altă tendință în crearea draperiilor moderne. Texturi precum bumbacul, inul, mătasea sau fibrele de iută sunt apreciate pentru aspectul lor organic, rustic-chic. Aceste materiale adaugă un touch de căldură și confort în spațiu și sunt o alegere populară în amenajările eco-friendly.

• Texturi și culori statement

Pentru cei care doresc să aducă un strop de personalitate și dramatism în designul locuinței lor, draperiile cu texturi intense, bogate sau culori statement sunt o alegere interesantă. De la catifea și brocart la culori vibrante sau modele îndrăznețe, aceste draperii devin un punct forte al camerei, adăugând un aspect luxury.

• Draperii transparente

Draperiile ușoare, translucide sau din materiale semi-transparente, precum voalurile subtile sau materialele cu texturi fine, sunt în tendință. Acestea permit pătrunderea luminii naturale în încăpere și creează un aspect aerisit și plin de eleganță. Culorile neutre și pastelate sunt preferate pentru a adăuga o notă de rafinament și lumină în încăperi.

Trendurile în materie de draperii se extind de la simpla funcționalitate și intimidate, la designul și tehnologia inovatoare, iar vedetele din România știu deja acest lucru și-l aplică deja în amenajările de interior. Aspectul este la fel de important precum și funcționalitatea, iar aceste tendințe oferă o gamă largă de opțiuni pentru a aduce un plus de stil și confort în casele moderne. Alegerea draperiilor potrivite poate transforma complet aspectul unei încăperi și poate reflecta personalitatea și preferințele individuale în designul interior.related posts

Modifică setările cookies