Meghan Markle, acuzată că duce un trai opulent peste Ocean. Cât a costat conacul ei din Los Angeles


Meghan Markle și Prințul Harry au lăsat în urmă traiul de la Curte pentru o nouă viață peste Ocean. Cei doi locuiesc în Los Angeles, într-o casă care a fost etichetată de internauți drept un conac ce sfidează bunul-simț.


Meghan Markle a deschis ușile conacului ei din Los Angeles, pentru prima dată, unei reviste de peste Ocean. Ducesa de Sussex a vorbit cu jurnaliștii de la The Cut despre viața sa și familiei sale în SUA, după ce a întors spatele Familiei Regale Britanice.

Vila din Montecito, California, este, conform publicației, genul de loc care „îți amintești că bogăția de neimaginat este de fapt realitatea zilnică a cuiva”.

Meghan Markle a dezvăluit publicației că ea și Harry își căutau o casă în această zonă, la scurt timp după ce au părăsit Familia Regală, însă la vremea respectivă nu-și permiteau o asemenea achiziție, deoarece „nu aveam locuri de muncă”. 

Însă, situația lor financiară s-a schimbat după contractele bănoase semnate cu Spotify și Netflix, care le-au permis o investiție de peste 14,6 milioane de dolari în actuala casă. „Am făcut tot posibilul ca să o cumpărăm”, a mai spus ducesa.

Cum e mobilată casa lui Meghan Markle

Meghan Markle a oferit puține detalii despre interiorul locuinței, însă a menționat că un loc special pentru ea și Harry este biroul comun, decorat cu două scaune masive din pluș, care arată ca niște tronuri.

În sufragerie, cei doi dețin un pian impresionant, făcut cadou de actorul Tyler Perry.

Impresionanta locuință are 9 dormitoare și 16 băi și ocupă o suprafață de 1.672 de metri pătrați.

Domeniul e dotat cu un spa, o piscină uriaşă, sală de forţă, bibliotecă, birou, cinema, cramă, bucătărie de ultimă generație, sală de divertisment și jocuri, un teren de tenis, un garaj pentru cinci mașini și un spațiu de joacă suficient de mare pentru Prinţul Archie. Vezi VIDEO!

Fotografii: YouTube/Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Meghan Markle, acuzată că duce un trai opulent peste Ocean. Cât a costat conacul ei din Los Angeles

related posts

Modifică setările cookies