Nicu Bocancea lansează colecția de buchete de flori cu accesorii de birotică, litere multicolore și creioane colorate


Nicu Bocancea, cel mai premiat florist român pe plan internațional, lansează coleția de toamnă de aranjamente și buchete de flori „Back to school” care include toate trendurile anului în materie de accesorizare, cromatică și estetică din industria florală. 


Vasele construite și accesorizate creativ cu creioane colorate, litere multicolore, elemente de birotică sau rumeguș de ascuțitoare, coronițe create din flori în culorile toamnei, accesorizate cu ghinde, castane sau frunze, tărtăcuțe în miniatură împodobite cu flori diverse, buchete diverse în culori suave, pastelate sau coșuri din lut sau ceramică pentru flori și plante de sezon sunt printre HIT-urile toamnei 2023.

„Începutul de an școlar, cu emoțiile lui frumoase în rândul copiilor, părinților și profesorilor, coincide cu începutul toamnei, anotimpul cel mai generos în culori și în flori care mereu ne-a îndemnat la joacă și la creativitate. Am deschis ghiozdanele copiilor și am ales de acolo cele mai haioase elemente de birotică. Am luat ascuțitori, creioane colorate, litere multicolore, gume de șters, ba chiar și o rola de scotch și le-am „împrietenit” cu florile de toamnă, în nuanțe ruginii sau în culori pastelate. Natura a avenit și ea cu accesoriile ei, în atelierul nostru, astfel că în coronițele pentru ușile școlilor sau claselor am inserat ghinde, castane sau frunze uscate.”, a povestit Nicu Bocancea, master florist internațional, ales al patrulea cel mai bun florist al Europei, în urma participării la competiția Europa Cup 2022. 

  • Nicu Bocancea lansează colecția de buchete de flori cu accesorii de birotică, litere multicolore și creioane colorate

related posts

Modifică setările cookies