O femeie își vinde casa de 1,3 milioane de dolari în schimbul a 19 dolari. Ce trebuie să facă cei interesați


O femeie din Canada a creat o pagină online în care anunță că își vinde casa de la țară pentru o sumă infimă. Însă, cei interesați trebuie să o convingă de faptul că merită această favoare.


Proprietara casei, Alla Wagner, spune că niște probleme de sănătate au determinat-o să renunțe la casa din Millarville, o comună din provincia Alberta din vestul Canadei. Femeia a găsit o metodă inedită, dar destul de întâlnită pe continentul nord-american, pentru a-și vinde rapid proprietatea. A creat o pagină web în care le-a cerut celor interesați să plătească o taxă de 25 de dolari canadieni (18,8 dolari SUA) pentru a intra în competiție pentru locuința ei.

După ce au efectuat plata într-un cont securizat, cei care vor să cumpere casa trebuie să-i trimită o scurtă scrisoare în care să-i spună de ce noua lor casă le va schimba viața. Alla Wagner va selecta cele mai reușite și convingătoare 500 de scrisori și va vinde casa acelei persoane care a impresionat-o cu mesajul ei.

Proprietara spune că cei interesați au la dispoziție aproape trei luni (termen-limită – 5 aprilie 2019) să se înscrie în concurs. Canadianca vrea să strângă cel puțin 1,7 milioane de dolari canadieni (1,3 milioane de dolari SUA) din taxa de înscriere pentru a desemna un câștigător. 

„Concursul va fi anulat în cazul în care sunt prea puține persoane interesate și nu reușesc să strâng suma pe care o doresc. Totodată, evenimentul nu va mai avea loc dacă reușesc să vând casa între timp, în caz de deces sau în cazuri de forță majoră. În aceste situații, voi restitui toate sumele încasate, pe adresele livrate de participanți”, scrie proprietara pe site-ul ei.

Femeia spune că evenimentul organizat de ea nu este o loterie, iar câștigătorul nu este ales la întâmplare. Conform acesteia, scrisorile celor 500 de finaliști vor fi analizate de un grup de „jurați independenți”, care vor stabili câștigătorul și vor anunța noul proprietar.

Alla Wagner s-a mutat în locuința din Millarville în 2011, iar ceea ce a atras-o cel mai mult au fost peisajele încântătoare. Casa cu etaj are trei dormitoare, un living imens, mai multe birouri și spații de zi.

  • O femeie își vinde casa de 1,3 milioane de dolari în schimbul a 19 dolari. Ce trebuie să facă cei interesați

related posts

Modifică setările cookies