O tânără din Marea Britanie care își caută colege de apartament a reușit să înfurie pe toată lumea cu pretențiile ei


„Femeia asta e destinată să trăiască singură”, a fost una din reacțiile pe care le-a primit o britanică după ce a postat un anunț pe Twitter. 


O tânără din Marea Britanie i-a înfuriat pe utilizatorii rețelei Twitter, după ce a anunțat că are un set de 12 reguli pentru viitoarele sale colege de apartament. Femeia, care a trecut printr-o experiență neplăcută cu alte chiriașe, a vrut să se asigure că în apartamentul ei se vor muta niște persoane care îi respectă intimitatea, tabieturile și proprietatea. Iată cele 12 reguli de aur pentru colegele de apartament ideale!

Regula 1: „Vreau să fii plecată din apartament în timpul zilelor de lucru între orele 9.00 și 17.00, pentru că eu lucrez de acasă cinci zile pe săptămână și am nevoie de toată casa pentru mine. Studenții care merg la universitate ocazional pentru câteva ore sau stau acasă toată ziua și se relaxează, din păcate nu pot locui aici”.

Regula 2: „Noua mea colegă de apartament trebuie să fie liniștită și echilibrată. Ceea ce înseamnă că ar trebui să folosești mânerele de la uși, în loc să trântești ușile cu zgomot. De asemenea, trebuie să încerci să faci liniște, mai ales la ore târzii și dimineața devreme, pentru a nu-i deranja pe ceilalți. Nu caut un taur într-un magazin chinezesc, nu vreau să alergi prin casă și să arunci cu lucruri”.

Regula 3: „Am avut o colegă de apartament care stătea pe Skype câte două-trei ore pe zi (cinci ore în weekend). Nu o să mai am așa ceva. Dacă nu folosești telefonul, dar asculți podcast-uri – e același lucru. Dacă te uiți la filme sau la programe sportive fără căști sau asculți muzică, e tot același lucru.”

Regula 4: „Asta nu este o casă foarte socială. Nu facem petreceri și nu avem timp să gătim sau să ne uităm la televizor împreună, în mod special pentru că oamenii au alt program și sunt ocupați.”

Regula 5: „Vreau ca viitoarea mea colegă să aibă prieteni și să fie un om care iese să vadă locuri noi, care face sport. Dacă îți petreci tot timpul liber prin casă, urmărind programe TV sau vorbind la telefon cu orele, nu o să ne placem. Când nu merg la jobul meu part-time, viața mea se învârte în jurul laptopului meu, când lucrez de acasă, fiindcă sunt o persoană foarte ocupată. Dar nu vreau ca viitoarea mea colegă de apartament să înțeleagă că dacă eu petrec mult timp la domiciliu, poate și ea să facă la fel.”

Regula 6: „Avem un program de curățenie pe care trebuie să-l respecți. În fiecare săptămână vei curăța baia, bucătăria sau podeaua. Câteodată s-ar putea să uiți sau să nu ai timp – o ok, poți face curățenie suplimentară într-o altă săptămână pentru a le ajuta pe colegele tale de apartament. Dar nu tolerez oamenii cărora nu le pasă și care fac figuri când le amintesc ceea ce ar fi trebuit să facă. Aici nu e cameră de cămin studențesc, nu e hotel unde doar dormi pentru o vreme, nu. Este un loc în care trăiești.”

Regula 7: „Dacă trebuie să mergi la toaletă de 15 ori pe zi, din 15 în 15 minute, nu te muta aici! Dacă spui că nu petreci chiar așa de mult timp la baie, fiindcă nu faci dușuri lungi, dar stai pe toaletă de mai multe ori pe zi (la fel ca precedenta colegă de apartament), și doar vizita de dimineață la baie îți ia o oră, acesta sigur nu e un loc pentru tine. Dacă mănânci doar fasole la cutie și legume congelate și bei bere, nu ești genul meu de colegă de apartament.” Cum arată chiriașul perfect în viziunea unui proprietar - AICI.

Regula 8: „În acest apartament nu se gătește înainte de 8.30 dimineața și după ora 23.00. Ocazional pot permite asta și poți găti un păsat și să folosești cuptorul cu microunde. Dar tot ceea ce implică oale și cratițe, dar și spălat de vase, nu e permis.”

Regula 9: „Toată lumea trebuie să curețe după el în bucătărie și în baie. Nu vreau să atrag atenția că apa trebuie trasă la toaletă, că trebuie spălată cada și că vasele murdare trebuie spălate mai devreme, nu mai târziu. Nu tolerez vase murdare care stau în chiuvetă două zile.”

Regula 10: „În ceea ce privește vizitatorii, nu vreau să-ți văd prietenii dând târcoale, constant, apartamentului. Dacă ai musafiri de trei ori pe săptămână, e deja prea mult.”

Regula 11: „Iubiții și iubitele sunt OK atâta vreme cât nu dorm aici de trei-patru ori pe săptămână, pentru că asta ar însemna ca jumătate din timp să avem a patra persoană trăind cu noi, iar în acest caz ar trebui să fie trecuți la plata chiriei.”

Regula 12: „Cât privește alcoolul, drogurile și alte lucruri de acest gen, nu vreau să văd persoane aflate sub influență. Berea, vinul, în cantități rezonabile, sunt evident acceptate, suntem adulți până la urmă, dar în afară de asta nu vreau nimic ieșit din comun.”

  • O tânără din Marea Britanie care își caută colege de apartament a reușit să înfurie pe toată lumea cu pretențiile ei

related posts

Modifică setările cookies