(P) Bioșemineul este cadoul perfect pe care ți-l poți dărui ție sau unei persoane speciale din viața ta!


Există cadouri foarte accesibile la preț, dar și cadouri mai scumpe sau care surprind prin estetica ori funcționalitatea lor, la fel cum există și cadouri mai mici sau care impresionează prin dimensiunile lor generoase și farmecul renumitului semineu arges, spre exemplu. Așadar, poți alege să-ți faci chiar ție și familiei tale un cadou special sau să-l oferi unei persoane dragi din viața ta! 


Este vorba despre bioșemineu, un obiect decorativ de interior spectaculos și extrem de ieftin în comparație cu alte modele de șeminee din oferta PEFOC - firmă sibiană de tradiție, cu peste douăzeci de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al tuturor dispozitivelor de încălzire și decor.  

Bioșemineul este cel mai accesibil și cel mai ieftin tip de șemineu. Are avantajul flăcării adevărate, tipice unui semineu lemne clasic, dar la costuri incomparabil mai mici. Chiar foarte mici! Cunoscut și sub denumirea de șemineu pe bioetanol, acesta funcționează pe principiul arderii cu flacără adevărată, reproducând senzația creată de un șemineu tradițional. Este ideal mai ales pentru aceia care locuiesc la bloc, într-un apartament micuț și cochet, deoarece nu necesită montajul complicat al unei soluții de evacuare. 

Datorită versatilității sale, poate fi folosit în spații precum o masă în living, pe o terasă în aer liber, la petrecere sau chiar în baie, pentru crearea unei atmosfere intime și relaxante. Variantele de amenajare sunt practic nelimitate grație complexității de forme, paletei vaste de culori și dimensiunilor care variază de la modele mai mici, amplasabile pe mese sau mobilier, și până la bioșeminee de dimensiuni mari, care se încastrează direct în perete.

Bioșemineul funcționează pe un principiu destul de simplu: în rezervorul dedicat se toarnă combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi. Flacăra va persista în funcție de dimensiunea rezervorului, de la o oră și jumătate, până la câteva ore bune, fără întrerupere. Datorită combustibilului special (bioetanol) folosit în timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau miros neplăcut și nici nu necesită montajul unui coș de fum sau burlan soba.

Trebuie să mai știi că, din punct de vedere al costurilor, achiziția acestui model de șemineu pare un chilipir. Deloc costisitor, prețul unui astfel de dispozitiv decorativ pornește de la sume puțin peste 200 de lei. 

Și dacă nu ne crezi, mai bine intră pe shop-ul online pefoc.ro unde vei putea să te delectezi cu o varietate impresionantă de șeminee, atât pe gaz, pe lemne sau decorative (electrice sau cu bioethanol), cât și sobe cu design rustic sau modern, soluții termice premium gândite pentru orice gusturi sau tip de buget. 

Comanda se face online sau telefonic, iar produsul ajunge la tine în maximum 48 de ore de la confirmarea livrării. Vei fi consiliat de o echipă de specialiști care te vor îndruma și îți vor oferi întregul suport de care ai nevoie pentru luarea celei mai bune decizii în privința alegerii unei soluții de încălzire potrivite pentru căminul și confortul familiei tale.

related posts

Modifică setările cookies