(P) Cauți idei pentru decorarea casei pentru Revelion? Ce spui de cutii cu flori?


Sfârșitul de an se apropie cu pași foarte repezi, iar pregătirile pentru Sărbători au intrat în linie dreaptă. Ar fi bine să ai totul organizat deja și să te poți bucura de cât mai mult timp alături de cei dragi, fără să te mai gândești la liste de cumpărături, cadouri și amenajarea casei.


Când vine vorba despre decorațiuni, probabil vei opta și tu pentru cele clasice, de Sărbători. Însă, ce ai spune dacă anul acesta îți recomandăm decorațiuni total diferite? Pentru Revelion, pe lângă ghirlande deosebite, baloane și alte decorațiuni, îți propunem și cutii cu flori! Da, ai citit bine!

Florile sunt cele mai frumoase decorațiuni și nu doar decorațiuni. Așa cum știi, acestea însoțesc oamenii în cele mai importante momente din viață, așa că de ce nu s-ar potrivi și de Sărbători, mai ales că Revelionul este una dintre cele mai așteptate seri din an. 

Cele mai potrivite pentru a decora casa în noaptea dintre ani sunt cutiile cu flori. Acestea sunt elegante, pot fi amplasate oriunde și cel mai important, rezistă cu succes chiar și mai bine de două săptămâni. Așadar, le poți comanda de pe acum și te poți bucura de ele și de Revelion sau poți să plasezi o comandă fix înainte de 31 decembrie și în primele săptămâni din noul an, casa ta va fi inundată cu parfumul florilor alese. 

Pentru a economisi timp și pentru a te asigura că te bucuri de cele mai frumoase flori, îți recomandăm să alegi floraria Maison D’Or. De aici, poți comanda florile dorite în doar câteva minute. Poți opta pentru o livrare rapidă, în maxim două ore în București și în cel mai scurt timp posibil în țară sau pentru o livrare programată. Este atât de simplu să te bucuri de florile preferate, aflate la câteva click-uri distanță! 

Pe site-ul florăriei vei găsi atât cutii clasice, dar și unele speciale. Dintre cutiile clasice, poți opta pentru trandafiri în diverse culori (roșii, galbeni, roz, peach, albi și așa mai departe), iar dacă ne referim la cutiile cu diverse flori, vei descoperi adevărate spectacole de culoare și de miresme. 

Având în vedere că este Revelionul, îți recomandăm în special aranjamente ce au în componență flori roșii. După cum probabil știi deja, se presupune că roșul aduce noroc dacă este purtat în noaptea de Revelion. În cazul în care ții la tradiții, te vei bucura să decorezi casa cu astfel de cutii, ce au drept vedete flori roșii (în special trandafirii). 

În plus, trebuie să îți mai spunem un mic secret. După ce se vor usca florile, vei putea să folosești cutiile pentru a depozita diverse lucruri într-un mod elegant. Așadar, dacă îți dorești cele mai frumoase decorațiuni de Revelion, alege cu încredere cutii cu flori de la Maison D’Or și nu vei regreta! Îți garantăm că toți invitații te vor felicita pentru alegerea făcută! 

Sursa foto: Unsplash.com

related posts

Modifică setările cookies