(P) Clienții din Bacău și-au ales topul celor mai îndrăgite focare de șemineu. Descoperă-le și tu!


Indiferent dacă ești în căutarea unui semineu bacau și ești din zonă sau din oricare alt colț al țării, preferințele clienților din România i-au ajutat pe cei de la PEFOC, meșteri autentici cu peste două decenii de activitate în comercializarea și montajul profesional al tuturor tipurilor de șeminee clasice sau decorative, pe lemne, gaz sau electrice, să stabilească un TOP 3 al celor mai îndrăgite focare de șemineu. Ne face plăcere să împărtășim cu voi clasamentul, în rândurile următoare. 


Și pentru că nu puteam compara “mere cu pere”, cel mai potrivit mod de a începe o analiză corectă este acela în care se împarte pe categorii în funcție de materialul de fabricație. Așadar, pentru astăzi, am ales să vă prezentăm modelele preferate din rândul focarelor de șemineu confecționate din fontă, 3 produse recomandate cu căldură și de către specialiștii sibieni care, pe lângă șeminee, vă ofera din stoc propriu un întreg univers fascinant al termicelor alternative, precum, încălzitoare de terasă, șeminee decorative cu bioetanol, coșuri premium de fum, grătare moderne, dar și splendidele gratare de gradina zidite, care arată pur și simplu fermecător în orice curte sau grădină de vară!

Focarul Z160

Este un model care a urcat repede în fruntea clasamentului, datorită raportului foarte bun calitate/preț/putere. Meseriașii îl recomandă ca fiind robust și capabil să dezvolte o putere impresionantă de până la 16KW, și mai ales la un preț pe care oricine și-l poate permite. În plus, are avantajul de a obține căldura maximă datorită lamelelor radiante din fontă amplasate cu densitate foarte mare, pe toți pereții exteriori ai focarului.

Modelul OH180

Pe locul 2 în preferințele clienților, acest model de focar și-a câștigat simpatia în primul rând prin puterea nominală mare pe care o poate dezvolta (18 Kw, cu posibilitate de a ajunge la 23 kw), a randamentului crescut, cât și datorită deschiderii generoase de circa 74 cm (o deschidere considerată mare pentru un focar din fontă). Atât calitatea, cât și cantitatea de fontă folosită, asigură o durată lungă de viață. Acest focar cu design versatil, poate fi utilizat pentru realizarea oricărui tip de semineu - în stil clasic, rustic, contemporan sau modern. Grație puterii superioare generate, focarul OH180 este perfect pentru construirea unui ansamblu de șemineu tip centrală, potrivit să încălzească întreaga locuință la fel de eficient precum o centrală clasică pe gaz.

Focarul Heltau

Remarcându-se prin eleganță și liniile moderne, modelul Heltau se plasează pe locul 3 datorită dotării cu sticlă pe 2 laturi (față + stânga sau dreapta). Este preferat în mod special pentru prețul foarte competitiv pe care îl are și aspectul modern pe care îl va oferi construcției șemineului în varianta finală. Acesta beneficiază de o ardere completă a particulelor de combustibil, datorită deflectorului din fontă, amplasat în conul focarului ce are rolul de a extinde traseul fumului spre evacuare.

Trebuie să mai știi că toate cele 3 modele din oferta profesioniștilor PEFOC, fiind construite din fontă de calitate și materiale premium, se bucură de performanțe net superioare în comparație cu un model de focar din fontă standard:

-  un consum redus de lemne și mai puține reziduuri de cenușă; 

-  limitarea pierderilor de căldură și astfel, economie de bani;

-  depuneri mai mici de murdărie pe sticlă și astfel, mentenanță mult mai facilă.

Dar veștile bune continuă! Dacă te-ai decis pentru unul dintre cele 3 modele sau oricare alt focar disponibil pe site-ul oficial, vei primi consultanță și transport gratuit în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii, garanție de calitate și siguranța lucrului bine făcut cu întreaga pasiune a unei echipe de meșteri adevărați de la Sibiu la Bacău și mai departe, în toată țara.

related posts

Modifică setările cookies