(P) Cum arată cu adevărat casa visurilor tale izolată cu spuma poliuretanică de la Isoterm


O casă spațioasă și amenajată cu gust poate fi prea puțin pentru a se încadra la casa visurilor tale dacă nu este și călduroasă iarna ori răcoroasă vara.


Numai dacă te bucuri de confort termic poți spune că este cu adevărat confortabilă, iar apropo de asta trebuie să afli ceva despre izolațiile din spumă poliuretanică.

O casă frumoasă este și bine izolată

Costă mai mult să încălzești o casă spațioasă. Dacă vrei să protejezi bugetul familiei, izolează bine casa și vei avea aceeași căldură plăcută cu un consum de energie mai mic. Investești într-o canapea confortabilă și într-un pat dublu asemenea, dar dacă simți rece deci disconfort termic, este în neregulă și nu te poți odihni sau relaxa pe îndelete. 

Fără să porți papuci de casă simți că ți-o iau tălpile razna? Poate pentru că pereții nu sunt izolați corespunzător, și apar curenți de aer de la pereți în jos spre podea, iar dacă sunt izolați, poate sunt zone cu izolația prea subțire. Izolațiile de spumă poliuretanică se aplică absolut pe toată suprafața în cantitatea ideală pentru ca nici la stânga, nici la dreapta, nici sus, nici jos, nici în dormitor și nici în living să nu mai simți curenți reci de aer.

Cu igrasia cum te împaci? Sigur este un coșmar pentru tine! Dacă izolația casei este deficitară, vei risca să ai parte de această complicație. Iar dacă acest aspect te sensibilizează, dacă nu vrei nici măcar să auzi de așa ceva, adaugă-l la lista de motive de mai sus și așa ajungi la concluzia că a-ți izola bine casa este ceva de făcut înainte să te gândești la mobilă de lux și la amenajarea interioară. 

De vis: izolații din spumă poliuretanică

Spuma poliuretanică este o metodă ecologică și mai modernă de izolare termică. Are anumite avantaje specifice față de vata minerală sau alte materiale folosite în izolații. Specialiștii în spumă vin cu un aparat special, în care se fabrică spuma pe loc și prin care se pulverizează la un anumit unghi și la o temperatură specifică. Aceștia aplică izolația și tu te bucuri de o casă așa cum ți-ai dorit-o cu adevărat: cea în care, dincolo de ce vezi în jur, contează cum te simți. Cât de bine te simți.

Pernele sunt moi? Covoarele sunt pufoase? Dacă ba ți-e frig, ba ți-e cald, dacă pernele prind miros deși le speli destul de des, dacă ai stickere frumoase pe pereți dar pereții sunt reci și chiar umezi, atunci este clar că locuința ta încă nu este casa la care ai visa și că mai trebuie să rezolvi aspectul izolării termice, hidroizolării, izolării fonice chiar.

Află de la profesioniștii firmei de izolații Isoterm mai multe despre izolațiile din spumă poliuretanică și rezolvă din prima toate aceste probleme. Investește acum în asta pentru ca pe urmă să duci o viață de vis, să trăiești bine și confortabil în ceea ce pe bune și în cele din urmă se va 

related posts

Modifică setările cookies