(P) De ce să ții cont când cumperi mobilier de grădină?


Când cumperi online mobilier gradina din ratan, trebuie să-ți faci timp pentru a te asigura că faci o comparație similară, deoarece există atât de multe calități, dimensiuni, modele și stiluri diferite încât este ușor să devii confuz și să începi să presupui că un produs mai ieftin ar putea oferi o valoare mai bună, ceea ce nu este întotdeauna adevărat.


Când cumperi online mobilier gradina din ratan, trebuie să-ți faci timp pentru a te asigura că faci o comparație similară, deoarece există atât de multe calități, dimensiuni, modele și stiluri diferite încât este ușor să devii confuz și să începi să presupui că un produs mai ieftin ar putea oferi o valoare mai bună, ceea ce nu este întotdeauna adevărat.

Mărimea produsului

Unii comercianți cu amănuntul vor folosi imagini inteligente și vor face fotografii din anumite unghiuri pentru a face articolele să pară mai mari decât sunt, așa că unul dintre sfaturile noastre de top este să notezi toate produsele pe care le ai în vedere și să verifici dimensiunile. Vei fi surprins ce diferență de confort există când optezi pentru câțiva cm în plus. În mod similar, în cazul canapelelor, adâncimea scaunelor și înălțimea pernelor de spătar pot face toată diferența între a sta confortabil și incomod.

Grosimea cadrului

Grosimea cadrului este un cost cheie în proiectarea și fabricarea mobilierului din ratan și este un lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare. Brațele de pe canapele și șezlonguri pot varia de la 5 cm la 15 cm lățime, în timp ce unii consumatori ar putea să nu considere acest lucru ca o parte cheie a luării deciziilor, va trebui să iei în considerare confortul pe care îl dorești atunci când stai în grădina ta și ai unde să-ți odihnești băuturile.

Cadre din otel sau aluminiu

Materialul cadrului se referă direct la prețul de vânzare cu amănuntul al mobilierului, dar se referă și la speranța de viață. Cadrele din oțel sunt cu aproximativ 25% până la 30% mai ieftine de fabricat decât cele din aluminiu, dar vor rugini în 1 sau 2 ani, așa că vei descoperi că majoritatea mobilierului cu cadre din oțel vine cu o garanție de 1 an. Dacă ești bucuros să cumperi alt mobilier fabricat cu cadre din oțel la fiecare doi ani, atunci singurul alt lucru de luat în considerare este rugina pe care o vei găsi în jurul picioarelor. Acest lucru nu va fi prea vizibil dacă mobilierul tău a fost așezat pe iarbă sau pe o podea veche, dar va fi foarte vizibil pe orice plăci ceramice de culoare deschisă sau pe podea. Din păcate, îndepărtarea petelor de rugină de pe multe suprafețe este dificilă și necesită adesea înlocuirea zonei afectate.

Cadrele din aluminiu sunt însă extrem de rezistente la intemperii și pot fi lăsate afară, chiar și în condiții de umezeală și frig, fără a rugini. Mobilierul de grădină cu cadre din aluminiu va veni de obicei cu garanții de 3 ani - 10 ani.

Mobilier pre-asamblat

La fel ca cadrele din oțel, cele individuale sunt cu aproximativ 25% până la 30% mai ieftine de fabricat și importat ca cadrele pre-asamblate, dar prețul este singura caracteristică de răscumpărare pentru mobilierul din ratan împachetat. De-a lungul timpului, șuruburile din oțel vor rugini, aceste șuruburi vor necesita strângere și, dacă cad, s-ar putea să te străduiești să găsești înlocuitori de dimensiunea potrivită. Cu șuruburi ruginite și slăbite, mobila va începe să se clatine și să devină instabilă, ceea ce face ca mobilierul să fie periculos pentru copiii mici și persoanele în vârstă. Beneficiile investiției în mobilier pre-asamblat sunt notabile și, în timp ce costul inițial va fi mai mare, valoarea pe termen lung pe care o vei obține va depăși orice implicații de cost.

Materialul pernelor

Există o mulțime de materiale diferite care sunt folosite pentru pernele de pe mobilierul de grădină din ratan și, deși unele sunt bune, altele trebuie evitate. Țesăturile acrilice și olefine sunt printre cele mai bune țesături pentru utilizarea pe mobilier de exterior datorită durabilității și nivelurilor de rezistență la decolorare. Țesăturile din poliester sunt cele mai frecvent utilizate țesături în industria mobilierului de grădină, deoarece oferă o valoare excelentă pentru bani, dar există multe modele diferite de perne din poliester și nu toate aceste calități sunt cu adevărat potrivite.

Cusătura unei perne de exterior este crucială, deoarece unele perne vor fi realizate folosind fir de bumbac, care este mult mai ieftin ca firul de poliester, dar bumbacul va putrezi, iar cusăturile acestor perne se vor despica în 1 sau 2 ani de utilizare. Îți recomandăm cu tărie să verifici pentru a te asigura că în procesul de fabricație este utilizat firul de poliester.

Pernele rezistente la decolorare sunt esențiale, deoarece schimbă complet aspectul mobilierului, iar producătorii de mobilier din ratan pot ajuta la încetinirea procesului de decolorare prin utilizarea unor tratamente UV speciale pe țesăturile pernei. 

Ambalare

Dacă sunteți îngrijorat de modul în care va ajunge mobila ta, atunci îți recomandăm să verifici cu furnizorul modul în care îți ambalează mobila în siguranță, astfel încât să ajungă fără deteriorare.

Grosimea sticlei

Grosimea sticlei de pe măsuțele de cafea și mesele tale de sufragerie poate face o diferență enormă pentru ratanul de dedesubt. Cu cât sticla este mai groasă, cu atât ratanul tău este mai protejat de soare. În plus, în cazul în care au loc accidente, cu cât sticla este mai groasă, cu atât sunt mai mici șansele de a se sparge.

Cât de mare este grădina ta?

  • (P) De ce să ții cont când cumperi mobilier de grădină?

related posts

Modifică setările cookies