Decizia de a adăuga o piscină în arhitectura unei grădini vine cu momentul captivant de a selecta dimensiunea dorită, materialele și finisajele perfecte.

Următorul pas important este alegerea gresiei adecvate, un element esențial ce contribuie la estetica spațiului, oferind în același timp caracteristici tehnice valoroase precum rezistența la alunecare, la contactul cu substanțe chimice folosite pentru curățare și întreținere, precum și durabilitate pe termen lung.

Acum, să ne concentrăm asupra selecției și detaliilor importante de considerat în alegerea gresiei pentru piscină, punând accent pe rezistența, aspectul plăcut și siguranța pe care le oferă.

Optarea pentru gresie în amenajarea piscinei reprezintă o alegere inteligentă, luând în calcul aspectele de mai sus. Aceasta se potrivește de minune atât pentru piscinele exterioare, cât și cele interioare, datorită capacității sale de a rezista în condiții umede și la substanțele chimice folosite pentru tratamentul apei. Gresia se distinge printr-o rezistență mai mare la pete și decolorări, oferind o suprafață antiderapantă ce își păstrează frumusețea în timp, fiind de asemenea mai ușor de curățat.

Gresie porțelanată

Gresia porțelanată se află printre primele alegeri când vine corba de piscină, fiind recomandată de experți pentru varietatea de culori, modele și finisaje, dar și pentru rolul functional pe care-l asigură. Fiind un material solid, care răspunde excelent la provocările umidității, petelor, decolorării și zgârieturilor, ideal în fața condițiilor meteorologice severe. Oferind o aderență superioară chiar și pe suprafețe umede, gresia porțelanată minimizează preocupările legate de uzură și întreținere regulată.

Recomandarea noastră se îndreaptă către colecția Quartz din gama Safe+ rectificată, dotată cu nanoparticule de argint care neutralizează bacteriile, prevenind formarea mucegaiului, și este prevăzută cu tehnologia GRANILLIA pentru o aderență îmbunătățită, esențială în zonele cu trafic frecvent.

Gresie antiderapantă

Pentru că e important ca gresea aleasă pentru piscină să ofere siguranță, este esențială alegerea unei gresii antiderapante. Gama de produse CESAROM include suprafața ABS, cu proprietăți remarcabile de aderență, oferind o finisare mată și uniform și simplificând procesul de curățare.

Gresia mozaic

Gresia tip mozaic introduce un element de originalitate și personalizare în designul piscinei, oferind diversitate în forme, modele și culori, permițând crearea unei coerențe estetice în întreg spațiul.

Pe lângă selecția gresiei adecvate, este esențială utilizarea unui adeziv special pentru asigurarea unei aplicări durabile și sigure în fața umidității și substanțelor chimice. Explorați oferta vastă de produse CESAROM pentru a descoperi designul ideal pentru piscina dorită, fie că preferați un stil mediteranean, modern-minimalist sau rustic-natural și experimentați-le direct la dumneavoastră acasă cu ajutorul ARdesigner.