(P) Renumitul brand PEFOC vă face cunoștință cu o gamă de ultimă generație în materie de focare pentru șemineu


Pentru ca un semineu pe lemne să poată fi capabil să livreze combinația perfectă dintre randament, confort caloric și stil locuinței tale este obligatoriu ca acesta să corespundă standardelor impuse de cele mai moderne tehnici folosite din domeniul încălzirii casnice. 


În oferta profesioniștilor cu peste douăzeci de ani de expertiză în universul soluțiilor termice alternative de la PEFOC, își face loc și gama de Focare PRO. Aceste șeminee reprezintă un avans tehnologic considerabil, în comparație cu clasica sobă pe lemne sau cu alte tipuri de șeminee disponibile pe piața de specialitate din România.

Din punct de vedere structural, producătorul acestora folosește cele mai moderne tehnologii, printre care menționăm “accumote” - un înveliș de ultimă generație, un amestec special de șamotă și beton care este folosit pentru căptușirea camerei de ardere. Scopul acestuia este în primul rând de a îmbunătăți acumularea de căldură și de a crește temperatura din interiorul șemineului. 

De asemenea, facilitează o ardere mai eficientă a substanțelor emise în timpul procesului termic, așadar, și mai curată, în timp ce, temperatura se menține ridicată pentru mai mult timp, fără consum suplimentar de combustibil. În plus, focarele șemineelor sunt echipate cu ceramică rezistentă până la temperaturi comparabile cu un bol de foc de 800°C, fiind certificată pentru calitate și siguranță. În plus, dispozitivele sunt protejate complet împotriva schimbului de aer necontrolat din exterior, printr-un sistem precis etanșat. Datorită acestui fapt, ele sunt o soluție ideală pentru casele bazate pe economisirea energiei prin recuperare termică. 

Gama de focare PRO vine cu o mulțime de îmbunătățiri la variantele standard. Așa cum menționam și mai devreme, incinta acestor focare premium este prevăzută cu înveliș special de tip accumote, aspect care va asigura o durabilitatea îndelungată în timp. Mânerele și elementele acestor modele premium sunt mai robuste, aducându-se îmbunătățiri vizibile și la admisia de aer, prin care zgomotul a fost redus, culisarea a devenit mai fină iar reglajele beneficiază de o atenție sporită, fiind ajustate cu finețe. 

Ușa focarului este decorată grafitat, ceea ce îi conferă, atât o rezistență sporită de până la 800° C așa cum aminteam anterior, cât și un aspect modern și elegant, grație dimensiunilor ample din partea frontală a focarului. Atenția la detalii de care se bucură aceste produse high-tech, crește la maximum, atât valoarea estetică, cât și pe cea funcțională. 

Totodată, randamentul Gamei de Focare PRO este unul mult mai ridicat și mai practic în comparație cu modelele standard, beneficiind de un upgrade din toate punctele de vedere. Întregul proces de ardere se desfășoară pe vatră, adică fără grătar în incintă, rezultând astfel o ardere cât mai completă și reziduuri de cenușă cât mai scăzute. Energia termică obținută din lemnul de foc este exploatată la maximum, acest factor contribuind și la menținerea curată a sticlei pentru mai mult timp, reziduuri mai puține, dar și o ardere ecologică.

PEFOC este printre singurele firme din România care distribuie și instalează profesional această gama PRO de focare, dar și alte soluții variate din universul încălzirii alternative, precum: șeminee tradiționale pe lemne, pe gaz sau curent, bioșeminee, sobe rustice sau moderne, modele inedite de șemineu pe peleți, modele gratare din fier sau din ceramică specială kamado și alte multe accesorii sau materiale care vor contribui din plin, la stabilirea a noi standarde în materie de calitate și confort termic absolut.

related posts

Modifică setările cookies