(P) Șeminee Sibiu revoluționează cu un concept inovator de burlan premium din inox


Nu toți clienții știu că în timpul folosirii, șemineele degajă temperaturi extrem de mari, aspect care necesită utilizarea de hornuri metalice rezistente la depuneri, condens și gazele care urmează să fie evacuate.


De aceea, profesioniștii în materie de sisteme de încălzire alternativă de la Șeminee Sibiu, te ajută punându-ți la dispoziție o gamă largă de burlane și coturi metalice care pot fi reglate în funcție de unghiul necesar șemineului pe care îl deți. Și pentru că în acest domeniu, calitatea premium este ceea ce face ca un produs să se comporte ireproșabil din punct de vedere al randamentului, dar și al siguranței căminului și sănătății familiei tale, în rândurile următoare, vă vom prezenta o soluție profesională de burlan din inox
 
 
Schiedel PERMETER este un produs care face parte din gama premium de burlan semineu și este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, fiind perfect adaptat evacuării optime a gazelor de ardere provenite de la un șemineu pe lemne sau de la o sobă tip șemineu care funcționează pe bază de combustibili solizi, lichizi sau gazoși. Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de înaltă tehnologie din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să reziste într-o măsură mai mare la zgârieturi sau șocuri externe.
 
Coșul de fum se prezintă pe peretele exterior vopsit în neagru, ce reușește cu ușurință să ofere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, numai potrivit pentru o locuință dotată cu un semineu pe lemne rafinat. Fără alura unui coș industrial clasic, pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegere perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare rustică sau tradițională.
 
Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, sistemul de coș Permeter beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice.
 
De natură polivalentă, acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili - lichizi, solizi sau gazoși, iar diametrul interior poate varia între 150 mm și 200 mm.
Mai jos v-am pregătit o scurtă descriere a celor mai importante avantaje competitive de care beneficiază acest model de top din rândul coșurilor de fum de pe piață, astfel:
 
- beneficiază de un strat protector galvanizat, care îl face imun la zgârieturi sau coroziune;
 
- datorită procesului de construcție și a materialelor folosite în procesul de fabricație cu grad    
  ridicat de izolare termică, temperatura exterioara se menține la un nivel scăzut și constant, 
  eliminând riscul de autoaprindere prin supraîncălzire;
 
- tubul prevăzut la interior este sudat cu cordon longitudinal laser pentru rezistență în timp și  
  precizie;
 
- trebuie să știți că la achiziționarea unui coș de fum Schiedel Permeter, beneficianți de    
  garanție extinsă de până la 10 ani.
 
Seminee Sibiu cu cei peste 20 de ani de existență este una dintre cele mai renumita firme de seminee de pe piața din România, având un stoc de peste 6000 de șeminee și accesorii, la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii necesare pentru construcția șemineului perfect.
 

related posts

Modifică setările cookies