(P) Șemineul electric - soluția accesibilă de a te bucura de un șemineu direct la tine în apartament!


Odată cu trecerea timpului și avansului tehnologic, șemineele electrice 3D cu telecomandă și panou de control pentru reglajul facil al preferințelor, au ajuns unele dintre cele mai speciale soluții de încălzire și decor.


Aceste dispozitive inedite reușesc să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, venind în întâmpinarea dorințelor clienților de a deține eleganța, confortul și căldura tipice unui șemineu clasic sau a unei sobe pe lemne, în confortul locuinței proprii, unde spațiul redus n-ar permite în mod obișnuit o astfel de soluție de încălzire.

Cu cei peste 20 de ani de experiență neîntreruptă pe piața termicelor neconvenționale din România, specialiștii sibieni de la Pefoc își doresc pentru fiecare client în parte, să reușească să economisească bani și în același timp să se bucure de designul surprinzător al acestor șeminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată, ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie. Pe scurt, orice șemineu electric 3D ai alege din stocul propriu Pefoc, beneficiezi de o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de curent. Mai mult, încălzirea cu termostat și afisajul numeric al temperaturii, garantează control total pentru utilizator. Spre deosebire de modelul clasic de semineu pe lemne, șemineul electric beneficiază de avantajul că nu necesită utilizarea unui coș de fum, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu sau fără căldură, în funcție de preferințe și anotimp.

Pentru crearea unei experiențe desăvârșite, guvernate de confort și autenticitate, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor, simulate în funcție de preferințele fiecărui client. Iar pentru o și mai bună fidelitate a senzației livrate de un șemineu veritabil pe lemne, trebuie să știți că unele modele, permit inclusiv instalarea unui sistem audio, capabil să reproducă sunetul specific al lemnelor ce ard mohnit pe foc, în vatra caldă din casa bunicilor sau din cabana în care ai petrecut ultimul concediu de iarnă, alături de familie sau persoana iubită. 

Pentru un finisaj semineu precum poți admira în casele vedetelor sau în revistele de specialitate, cele peste o sută de combinații diferite și efecte speciale ale flăcărilor, îți vor permite să-ți setezi ambianța pe care ți-o dorești, în funcție de preferințele și starea în care te afli. Un alt aspect important, cu rol de siguranță și confort de aceasta dată, îl constituie timer-ul prin intermediul căruia poți opri focul automat, exact la momentul dorit de tine. 

Toate opțiunile și întreaga configurație de setări disponibile la un șemineu electric sunt proiectate pe un ecran cu afișaj digital special, care se aprinde și se stinge după 5 secunde. Așa cum menționăm la începutul articolului, șemineele electrice 3D dispun și de o telecomandă și un panou de control, ce permit reglajul complet în funcție de preferințele fiecăruia. 

Calitatea și siguranța universului termic poartă numele Pefoc.ro, o afacere sută la sută autohtonă cu sediul central în Sibiu - casa unuia dintre cele mai mari magazine online de șeminee din România, având un stoc de peste 6000 de șeminee și accesorii, la prețuri avantajoase: de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, la termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, și până la sobe pe lemne, încălzitoare de exterior, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect. 

Datorită echipelor de montaj formate din profesioniști desăvârșiți, anual sunt executate aproximativ 200 de modele de șemineu și coșuri de fum, pe întreg teritoriul țării, folosindu-se doar materiale de calitate pentru care se asigură garanție extinsă și transport gratuit.

related posts

Modifică setările cookies