(P) Servicii transport și debarasare mobilier!


Nu este deloc un lucru simplu să va mutați sediul firmei sau chiar și locuința. Munca de migală pentru ambalarea fiecărui obiect și lucru în parte, în așa fel încât, să nu se spargă pe parcursul transportului. Foarte multe drumuri, mai ales dacă locuiți la bloc! 


Foarte multe dosare, birouri care nu se pot demonta în marea majoritate a timpului, scaune rotative grele, dulapuri, noptiere, calculatoare și imprimante, care trebuie transportate în condiții de securitate maximă, pentru a nu se defecta. Sunt doar câteva dezavantaje de care puteți scăpa fără nici o problemă în doar câteva minute.

Servicii profesionale de debarasare mobilă București

MoveOut.ro este compania care vă poate pune la dispoziție într-un mod profesionist, toate categoriile de servicii care vă pot ajuta să vă mutați în condiții de confort și rapiditate maximă. Foarte utile sunt în primul rând serviciile de debarasare mobilă. Acestea, ca și majoritatea serviciilor furnizate de către această companie, sunt disponibile în primul rând pentru persoanele și companiile din București. Personalul specializat cu care colaborează compania vă poate ajuta să scăpați de mobila dumneavoastră veche, dacă doriți să o schimbați sau să evacuați mobila veche lăsată de vechii proprietari în noua locație.

În situația în care nu ați găsit până acum o firmă care să va realizeze noua mobila la comandă, nu este deloc pierdere de timp să studiați puțin, oferta de servicii de acest gen, postată pe site-ul companiei MoveOut.ro.

Aveți posibilitatea de a comanda inclusiv mobilă din lemn masiv, aici!

Servicii de transport și mutări în București

Serviciile de transport mobilă, obiecte electrocasnice sau orice alte lucruri, se pot contracta într-un mod foarte simplu cu această companie. Va trebui să contactați una din persoanele care lucrează în cadrul companiei și să prezentați toate detaliile mutării: noua locație unde vor fi transportate lucrurile dumneavoastră, cantitatea de mobilă, timpul în care doriți să se realizeze acest lucru, serviciile suplimentare de care aveți nevoie, etc.

Dacă este vorba despre o mutare complexă, atunci, cineva din partea companiei, se va deplasa direct la locația dumneavoastră și veți evalua împreună, cele mai avantajoase metode de mutare și transport.

Personalul companiei este foarte operativ, nu va dura mult să intervină și să vă mute lucrurile.

Prețurile acestor servicii sunt la fel de convenabile ca și prețurile serviciilor de debarasare mobila.

Pentru serviciile de debarasare mobilă, compania MoveOut.ro le poate furniza în mod GRATUIT dacă se află într-o perfectă stare de funcționare și dacă este produs după anul 2010.  

Prețurile pentru serviciile de debarasare în cazul pieselor de mobilier vechi, sunt reduse deoarece compania valorifică la maximum mobila veche debarasată. Anumite piese de mobilier se vând sau donate, altele sunt vândute pentru încălzire, familiilor care se mai încălzesc și astăzi în felul acesta.

Sunt multe alte facilități de care pot beneficia și organizațiile non-guvernamentale sau asociațiile pentru copii și bătrâni (30% reducere din prețul standard pentru serviciile de mutare și transport, și nu numai!).

Oferta este postata pe site-ul de prezentare. Pentru informații suplimentare puteți contacta oricând un reprezentant din partea companiei.

related posts

Modifică setările cookies