(P) Soba veche de la țară readusă la viață prin materiale premium și tehnologie de ultimă generațieO dată cu trecerea timpului, soba veche din casa caldă și primitoare a bunicilor de la țară, s-a transformat într-o veritabilă minune tehnologică, grație performanțelor și a inovațiilor din domeniul soluțiilor termice alternative. 

În acest sens, experții sibieni de la PEFOC, recomandați de cele peste două decenii de activitate pe piața de profil din România, ne arată că soba de astăzi, reușește să surprindă chiar și pe cei mai pretențioși dintre clienți, cu modele de sobe moderne, cu linii minimaliste sau cu variante de sobe rustice, desenate special să respecte aerul autentic de rusticitate, dar care sunt aduse din punct de vedere structural și al materialelor premium folosite, la realitățile și nevoile actuale ale omului modern. 

Acestea nu mai sunt construite doar din tradiționala fontă, modelele premium sunt învelite cu șamotă - un material consumabil inovativ cu o capacitate superioară de termoizolare, care ar putea să lase fără loc de muncă, orice curățător profesionist de cos fum brasov. Acest tip de material, influențează pozitiv procesul de ardere și implicit, creșterea semnificativă a randamentului oferit de sobă. 

În plus, grație temperaturii foarte mari din camera destinată arderii, șansele rămânerii de resturi de cenușă depuse la interior, scad considerabil iar sticla rămâne mereu curată, operațiunea de curățare a sobei devenind și ea mult mai facilă. În plus, sobele căptușite cu șamotă au un aspect mai plăcut, cu mențiunea că aceasta, fiind un material consumabil, necesită înlocuire după aproximativ 5 ani de utilizare constantă. 

Capacitatea sobelor de tip șemineu este determinată în mod direct de dimensiunile spațiului care urmează să fie încălzit. Deși modelele prevăzute cu înveliș de șamotă au avantajul că se curăță și întrețin mult mai ușor arderea, totuși, în cazul în care este nevoie să se genereze o căldură mai mare și pe o perioadă îndelungată de timp, sobele cu pereți din fontă se recomandă ca fiind cele mai potrivite.

Indiferent dacă îți dorești o sobă premium sau un semineu lemne tradițional, căldura naturală emanată de arderea lemnelor este incomparabilă. Acum îți poți amenaja locuința astfel încât să te poți bucura de confortul la care ai visat dintotdeauna, dar și de un element de decor deosebit, de calitate înaltă și cu durată mare de viață. 

La prețuri special gândite pentru posibilitățile financiare ale fiecărui român, Pefoc îți pune la dispoziție o gamă variată de șeminee și sobe pe lemne, nenumărate modele de șemineu electrice, pe gaz sau pe peleți, sobe din fontă, din oțel sau căptușite cu șamotă, dar și unul dintre zecile de modele de încălzitoare de exterior, ideale pentru terasele restaurantelor, cafenelelor sau pentru animarea atmosferei magice din grădina casei tale sau chiar și din balconul apartamentului tău de la bloc.

Comanda se face online pe site-ul pefoc.ro iar produsul ajunge la tine gratuit, în maximum 48 de ore de la confirmarea achiziției. Iar dacă ai nevoie de meseriași tot aici găsești soluția! Pornind de la motto-ul deja renumit “Noi facem tot, tu pui pe foc!” meșteri cu experiență în mii de proiecte livrate cu succes clienților din întreaga țară, te vor sprijini cu servicii complete și montaj cu adevărat profesional - totul pentru a te putea bucura de noul tău dispozitiv termic, în deplină siguranță și confort!

related posts

Modifică setările cookies