(P) VIDEO Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu, LIVE spumos în online despre cele mai inovatoare tehnologii


Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu au oferit un show de senzație, vineri seară, în cadrul unei sesiuni LIVE ieșite din comun. Cei doi actori au prezentat cele mai noi tehnologii pentru casă de la Samsung într-o manieră amuzantă. Românii au putut cumpăra gadgeturi de ultimă generație la preț redus.


Cine nu i-a văzut niciodată pe Cabral și pe Neamțu, împreună pe aceeași scenă, au aflat vineri seară ce spectacol pot face când joacă în aceeași „piesă”. Partitura a fost simplă. Cabral, în rol de regizor de televiziune, încerca să-l învețe pe Neamțu cum să intre în pielea personajului său: promoter de electronice și electrocasnice Samsung, rezultat al celor mai noi tehnologii pentru casă.

Neamțu, care lăsa impresia că memoria nu e punctul său forte, a trebuit să repete replicile de nenumărate ori, spre disperarea lui Cabral. Ce era atât de greu de reținut că „principala caracteristică a televizorului The Frame este dualitatea. În primul rând, este un televizor impresionant care, cu ajutorul tehnologiei unice Quantum Dot, oferă un volum de culoare 100%”?

Citiți continuarea pe PROTV.RO!

 

  • (P) VIDEO Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu, LIVE spumos în online despre cele mai inovatoare tehnologii

related posts

Modifică setările cookies