Vrei să scapi de ghinion? O florărie online îți dezvăluie ce flori îți aduc noroc în casă (P)


În orice loc ne-am afla, trebuie să recunoaștem că florile ne fac viața mai frumoasă. Ba mai mult, unele dintre ele ne aduc și noroc. 


În credința populară, există flori asociate cu bunăstarea, armonia, prosperitatea și abundența, despre care se crede că aduc noroc și prosperitate în casă. Așezate cu grijă în buchetele de flori și aranjamentele florale care ies din atelierul Florandes, florarie online, fiecare dintre ele are o însemnătate specială pentru cea care le primește. Dacă și ție îți plac florile și vrei să le ai aproape pe acelea care alungă ghinionul din căminul tău, iată ce sortimente trebuie să comanzi de la o florărie online!

Crini

Simbolul purității, crinii sunt considerați flori speciale, cu valențe spirituale. Creștinii catolici asociază crinii cu Fecioara Maria, în timp ce asiaticii sunt convinși că aceste flori atrag fericirea și pacea în familie. Se spune că e bine să cumperi măcar un crin în locuința ta, mai ales dacă îți dorești armonie și liniște. În caz că vrei să-i dăruiești cadou unei persoane dragi, comandă-i de la o florărie online pentru mama sau bunica.

Crizanteme

Se spune că un buchet de crizanteme este mereu binevenit în orice casă. Dacă vrei să „colorezi” atmosfera de acasă și să atragi energia pozitivă, comandă un buchet de flori care să conțină crizanteme galbene de la o florărie online. Nu doar că te va binedispune pe loc, dar îți va oferi senzația ca razele blânde ale soarelui sunt prezente în fiecare încăpere. De asemenea, dacă vrei să ai noroc în dragoste, se spune că e bine să așezi pe noptieră un buchețel cu crizanteme roșii.

Hortensii

O floare generoasă precum este hortensia nu poate aduce în casă decât bunăstare și bogăție. Prin urmare, un buchet de flori care conține hortensie sau un aranjament floral sofisticat de la o florărie online sunt opțiuni ideale pentru a avea mai mult noroc la bani. De asemenea, se crede că hortensiile au puteri vindecătoare din punct de vedere spiritual, mai ales asupra persoanelor pesimiste și neîncrezătoare în forțele proprii, prin urmare ele trebuie așezate cât mai aproape de spațiul de lucru al acestora.

Bujori

Simbolul gingășiei și al iubirii de mai, bujorii sunt admirați pentru frumusețea lor supremă. Aceste flori nu atrag doar norocul, ci și o a doua șansă în dragoste, așadar e bine să-i ai în casă dacă îți dorești să te reîndrăgostești. Pentru a-și manifesta din plin puterea benefică, bujorii trebuie așezați în dormitor, cât mai aproape de fereastră. Comandă-i de la o florărie online în culorile care îți plac și vor completa perfect decorul casei tale!

Toate aceste flori și multe alte sortimente sunt disponibile pe site-ul Florandes.ro, florărie online care aduce frumusețea naturii în casa ta. Dacă vrei să ai parte de noroc, mai multă culoare și un strop de armonie în familie, alege să îți reimprospătezi casa cu buchete de flori și aranjamente florale deosebite, create special pentru tine! Consulta oferta generoasă marca Florandes și te vei bucura de calitate, prețuri accesibile și livrare profesionistă, în doar câteva ore de la plasarea comenzii.

related posts

Modifică setările cookies