HOROSCOP 1-2.05.2010


In acest weekend exista multa energie, optimism si asta va insemna un plus pentru toti. Va depinde de fiecare in ce directie se va folosi aceasta energie. Calatoriile sunt favorizate. Ideile originale vor fi apreciate, iar cele care vor incerca sa puna in aplicare planuri mai vechi sunt mai mult decat binevenite.  
 


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   

Poate esti un pic idealista si nu incerci sa vezi ca nu tot ce zboara se mananca. Incearca sa revii putin cu picioarele pe pamant si sa realizezi ca nu tot ce zboara se mananca. Esti predispusa la greseli si nu vei putea sa realizezi mai nimic. O disputa in familie va incinge spiritele si te va prinde la mijloc. Nu incerca sa dai vina pe altii si incearca sa-ti asumi responsabilitatile pe care le ai.


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE

Cu luna in casa relatiei se pare ca esti predispusa la confruntati interioare cu propriile sentimente. Sunt benefice iesirile in societate si distractia. Incearca sa iti clarifici niste probleme pe care el ai cu cineva apropiat pentru a accepta realitatea.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Inainte sa spui “da” la orice, incearca sa te gandesti daca poti intr-adevar sa faci acel lucru. Nu incerca sa te abati de la promisiunile deja facute si acorda atentie mai mare unor lucruri care se intampla in jurul tau.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Excesul de energie pe care il ai nu iti este benefic decat daca il indrepti catre lucruri pozitive. Fereste-te de confruntari si dezbateri pentru ca risti sa te certi cu persoane apropiate si sa spui lucruri neadevarate si dureroase. Mai bine iti canalizezi energia facand sport sau orice implica activitate fizica.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Ceilalti te vor surpinde placut si vei descoperi ca ai niste prieteni  de nadejde. Ai nevoie de putina sustinere in a aplica un plan mai vechi. In acest week-end sunt favorizate examenele de orice fel si comunicarea scrisa.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Se pare ca este o provocare pentru tine incercarea de a te relaxa in acest week-end. Vei fi extrem de solicitata atat de familie cat si de prieteni. Incearca totusi sa-ti menajezi resursele pentru ca bunele tale intentii nu vor fi intotdeauna privite cu ingaduinta. Nu te baga in lucruri care nu te privesc.


SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Se pare ca vei achizitiona un bun pe care ti-l doresti de multa vreme sau e timpul sa incepi sa cauti ceea ce iti doresti. Un mic tur al magazinelor te va lamuri. Totusi nu incerca sa iti depasesti bugetul pentru ca acum poti negocia practic orice.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         

In acest week-end vei fi in centrul atentiei si te vei simti foarte bine. Chiar daca inca tu crezi ca esti extrem de vulnerabila si comunicarea cu ceilalti va lasa un pic de dorit, e cazul sa incepi sa ai mai multa incredere in fortele tale proprii.


CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        

Petreci destul timp fiind atat de responsabila incat e cazul sa incerci sa te relaxezi in acest weekend. Chiar daca nu ti-ai planificat din timp vreo calatorie, pleaca la drum cu prietenii si partenerul pentru ca numai asa te vei deconecta. Chiar daca te gandesti ca totul este prea din scurt, gandeste-te ca te poti baza pe ceilalti sa te ajute la o organizare rapide. Nu uita sa te distrezi!


VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 

Se pare ca ai avut o saptamana cam grea si e cazul sa te odihnesti. Chiar daca iti propui intalniri cu prietenii acestea se vor intampla in casa ta pentru ca nu prea ai chef de iesiri. Atentie la unele dispute cu familia care iti vor epuiza resursele mici de energie pe care le ai.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  

Este usor sa iei conducerea azi, iar unele fantezii sa le pui in practica. Nu incerca insa sa exagerezi si nu iti impune punctul de vedere mai ales in fata partenerului. Problemele de cuplu nu se rezolva intr-o zi si nici nu e cazul sa te dai prea mult in spectacol.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE

Vei fi extrem de plictisita de rutina zilei de azi si vei incerca din rasputeri sa iesi din banal. Nu incerca sa fii agresiva pentru ca vei regreta destul de repede totul. Nu spune nimic inainte de a gandi bine ce vrei sa spui cu adevarat. Unele lucruri nu le vei intelege pe moment, dar mai tarziu vor avea o semnificatie importanta pe care acum nu o vezi.


 

related posts

Modifică setările cookies