HOROSCOP 21.12.2010


O paleta intreaga de emotii ne poate coplesi azi asa ca nu ar fi foarte bine sa spunem chiar tot ce gandim. Soarele va trece in Capricorn, odata cu solstitiul de iarna, de abia dupa ora 18.00, ceea ce inseamna ca anumite schimbari nu trebuie facute decat daca e foarte important sa le facem. Spre seara vor exista extrem de multe tentatii dar in continuare ar fi bine sa fim atenti ce discutam si cu cine discutam.


sursa: creola.ro.

Capricorni celebri: Orlando Bloom

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Soarele va trece dupa ora 18.00 in zodia ta si poate e cazul sa-ti acorzi mai multa atentie decat de obicei. Atentie insa la sanatate pentru ca o raceala in aceasta perioada extrem de aglomerata este tot ce-ti mai lipseste.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Exista sanse foarte mari sa incepi demersurile pentru un imprumut sau sa faci rost de o suma mare de bani pentru o achizitie importanta. Ar fi cel mai bine sa apelezi la persoane care cunosc detalii legale pentru a pune la punct aceste lucruri pentru ca exista diverse riscuri la care te expui atunci cand esti gata sa semnezi contractul.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Vei discuta cu prieteni apropiati si le vei spune tot ce ai pe inima chiar daca tu vrei sa pari foarte detasata de tot ce se intampla. E posibil sa ai ceva probleme la locul de munca dar totul se va rezolva foarte curand. E posibil sa ti se iveasca noi oportunitati si atunci va fi mai bine pentru tine pentru ca vei lua decizia potrivita.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi este o zi in care intalnirile cu prietenii sau chiar invitatia la o petrecere nu ti se vor parea idei atat de bune cum ti se pareau acum cateva zile. Nu esti extrem de sociabila si asta se va rasfrange asupra relatiilor tale. Sa ai parte din cand in cand de distractie nu este cel mai rau lucru de pe lumea asta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incearca sa ceri sfatul unei persoane avizate inainte sa te apuci sa pui in aplicare diverse planuri pentru viitorul tau. Relatiile sentimentale sunt foarte incordate si ar fi bine sa nu va asumati un conflict pe care nu il veti putea stapani prea bine. Maine lucrurile vor arata mai bine asa ca incearca sa ai rabdare cu tine si cu ceilalti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ti se pare ca ceea ce ai de gand sa faci iti va lua ceva mai mult timp decat de obicei si nu vei intelege de ce. Problema este Mercur retrograd care iti va afecta munca. Cu toate acestea,  vei primi aprecierile de rigoare referitoare la ceea ce faci. Spune da unei oferte si incearca sa treci la alt nivel.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Eclipsa de luna din Gemeni iti poate strica ziua intreaga si poate te simti ceva mai slabita decat de obicei. Nu incerca sa iti asumi prea multe responsabilitati azi pentru ca nu le vei putea duce la capat.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Va fi nevoie sa-ti temperezi manifestarile violente pentru ca risti sa ai iesiri total necontrolate vis a vis de cineva. Te iei foarte mult in serios si de aici apar probleme. Stai destul de bine la nivel intelectual si stii foarte bine sa te faci remarcata si iti urmaresti obiectivele cu rigurozitate. Azi incearca sa nu-ti neglijezi partenerul atat de mult.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incearca sa iti rezolvi problemele legate de bani chiar daca asta va insemna sa apelezi la prieteni pentru un imprumut sau sa iti ceri niste drepturi pe care le ai si de care ceilalti au uitat. Ai ocazia sa recuperezi o suma de bani pe care ai dat-o cu ceva vreme in urma.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi vei fi mai plina de energie si iti vei propune sa faci foarte multe lucruri. Chiar daca vei intampina ceva obstacole in calea ta, incearca sa fii mai optimista pentru ca sansele tale sa reusesti sunt mai mari decat de obicei.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi iti propui sa rezolvi multe lucruri, dar spre sfarsitul zilei iti vei da seama ca nu ai reusit sa faci asta nici macar cu jumatate dintre ele. Nu te panica, nu te stresa pentru ca si maine e o zi. Incearca sa-ti faci o lista de prioritati si totul va fi perfect.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu este momentul potrivit pentru a a te certa cu partenerul si nici nu este bine sa iti sustii prea tare ideile pe care tu le consideri minunate, chiar daca nu sunt asa. Cel mai bine ar fi sa incerci sa iti faci treaba de rutina cat mai bine pentru ca acolo sunt succesele tale.

 

related posts

Modifică setările cookies