HOROSCOP 23.03.2010


Azi avem parte de ceva indoieli in ceea ce priveste propria judecata sau propriile sentimente. Nu este cazul sa avem ezitari prea mari, atata timp cat stim foarte bine in cine putem avea incredere si in cine nu.
 


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te grabesti sa tragi concluzii pripite si cel mai bine e sa nu te pripesti sa schimbi lumea din jurul tau. Inainte de face orice miscare mai bine te-ai uita foarte bine in “gradina” ta si dupa aceea in a altuia.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI    
                                                                                            
Nu ti se pare deloc fun sa “alergi” ferindu-te de un obstacol sau altul si poti considera ca ti-ai cam pierdut rabdarea. Ai da orice sa schimbi ceva in circumstantele situatiilor de azi, dar nu vei putea face asta, atata timp cat iti tratezi viata ca pe un joc si esti mereu intr-o competitie.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incerci sa mentii o comunicare apropiata cu unii prieteni si colegi. Totusi, capacitatea ta de intelegere asupra unor lucruri nu este atat de mare incat sa te si mandresti cu asta. Nu te lasa provocata si nici indusa in eroare. Evita conflictele prin a invata cand sa taci si cand sa vorbesti. Ofera-le si celorlalti spatiul lor de desfasurare.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Azi e posbil sa fii ranita de partener pentru ca acesta se va purta intr-un mod atat de insensibil cu tine incat cu greu iti vei reveni. Conflcitul poate aparea si pentru ca scuzele pe care le astepti nu vor veni. Mai bine ai avea o discutie onesta, cinstita cu partenerul si spune-i ce ai pe suflet.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi vei afla ceva secrete care nu-ti fac deloc placere si nici nu tineai sa le afli. Din fericire schimbarea ta de atitudine fata de acest gen de lucruri te va ajuta sa treci cu brio peste ziua de azi. Ai grija sa nu creezi situatii nepotrivite.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Analizarea unor lucruri azi se poate transforma foarte repede intr-o capcana din care vei iesi cu greu. Foloseste-ti imaginatia pentru a iesi dintr-o situatie fara iesire.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu esti pregatita sa renunti la fericirea ta si sa “salvezi” o alta persoana. Poate parea un act de egoism din partea ta dar vei face alegerea potrivita. Pana acum ai facut toate incercarile de a salva intr-un fel sau altul situatia dar azi nu mai poti sa nu iti vezi de propriile interese.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu iti doresti sa te certi cu cineva apropiat azi dar intenistatea emotiilor tale va creste pe masura ce orele trec. Ceva vesti neplacute te vor pune intr-o pozitie de lupta. Mai bine incearca sa ai discutia lamuritoare in alta zi pentru ca azi lucruri complicate se pot intampla.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Nu stii cum sa raspunzi unor persoane care isi doresc sa afle cum te simti vis a vis de o situatie de la locul de munca. Vei incerca sa-i ignori dar asta va insemna pentru ei o incurajare de a merge mai departe. Mai bine spune ce ai pe suflet pentru ca intotdeauna adevarul este cea mai buna politica.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Vrei sa fii cat mai practica si vei pierde din vedere acele lucruri care pana acum te-au diferentiat. Ceea ce altii pot considera a fi o reactie nelalocul ei de fapt este singurul mijloc ramas prin care tu iti poti aduce visele mai aproape de tine.                                                                                                                    

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Este foarte usor sa pierzi din vedere acele lucruri care ar parea foarte importante azi si sa te lansezi in diverse moduri de petrecere a timpului la birou. Atentie la un conflict la locul de munca din cauza caruia iti cam pierzi voiosia caracteristica. Chiar daca vei fi criticata incearca sa vezi asta ca pe un feed back negativ.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE 
                                                                                 
Esti extrem de sensibila si e posibil ca ceilalti sa apeleze la parerea ta si la cel de-al saselea simt al tau. Nu iti va fi usor sa raspunzi tuturor cererilor si unele neintelegeri vor aparea.  
 

related posts

Modifică setările cookies