HOROSCOP 23.11.2010


Azi vom incerca o stare de disconfort legata de anumite temeri care se pot confirma sau de lucruri ramase nespuse intr-un anumit context. Poate e cazul sa spunem ce avem pe suflet mai ales ca in ceea ce priveste relatiile sentimentale suntem avantajate de catre Venus. Pe seara e posibil sa fim extrem de surprinse de ce vesti bune vin spre noi in urma unor demersuri facute in trecut.
 


Sagetatori celebri: Britney Spears

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu esti chiar in dispozitia necesara de a procesa corect unele informatii si ar fi minunat daca nu ai lua decizii importante azi. Cel mai bine ar fi sa incerci un pic de detasare de problemele curente si vei reusi sa nu faci greseli flagrante.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
O persoana mai in varsta te ajuta azi sa treci peste un moment mai greu. Chiar daca ai ceva probleme in relatie, incearca sa iti rezolvi in intimitate conflictele. Nici la locul de munca nu este o zi usoara, dar vei reusi sa faci fata tuturor obligatiilor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu e cazul sa te apuci sa faci ceva nou, sa te gandesti la planuri noi, pentru ca esti intr-o stare de confuzie. Asteapta sa ai totul limpede si clar in minte si atunci iti vei putea permite sa treci la actiune. Deocamdata ar fi bine sa te relaxezi, sa iesi in oras sau la o cina romantica.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Azi esti extrem de vulnerabila dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti plangi prea mult de mila. Nu e cazul nici sa dramatizezi prea mult anumite probleme pe care le ai, ci doar sa incerci sa ti le rezolvi cu fortele proprii.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te cam ingropi in lucruri pe care trebuie sa le faci la locul de munca si ar trebui sa accepti si ajutorul celorlalti. Problemele sentimentale vor iesi usor usor la lumina, dar doar pentru a fi rezolvate.  Asa ca nu e cazul sa intri prea mult in panica.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Anumite tensiuni in relatie nu inseamna ca trebuie sa lasi balta alte lucruri doar pentru ca brusc partenerul iti spune ceva ce te deranjeaza. Nu esti intr-o pasa buna de comunicare asa ca va trebui sa acorzi destul de multa atentie la ce spui si cui spui. Nu cauta solutii rapide pentru ca acestea nu vor fi de durata si iti vor da mai mari batai de cap.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te implici in prea multe proiecte si e foarte posibil sa nu poti duce la bun sfarsit mai nimic. Chiar daca ai idei bune, nu incerca sa ti le impui daca primesti un refuz. Fii ceva mai flexibila cu partenerul de viata pentru ca el incearca doar sa te ajute.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Va fi foarte greu pentru tine sa te tii de programul pe care l-ai stabilit, iar schimbarile neasteptate vor fi la ordinea zilei. Incearca sa nu devii agitata pentru ca unele lucruri nu vor iesi asa cum ti-ai dorit. Mai pe seara, te vei calma si vei putea gasi solutii la problemele tale si atitudinea constructiva te va ajuta sa iesi din impas.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ar trebui sa acorzi putina atentie starii de sanatate. Chiar daca nu este inca vorba de ceva grav sunt probleme care se pot acutiza. Intr-o problema personala, cere sfatul prietenilor pentru ca esti intr-o stare de confuzie care iti poate afecta decizia.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti cam obosita de discutii superficiale si incepi sa cauti si altceva in jurul tau. Unele evenimente neasteptate la locul de munca iti pot spori nesiguranta si temerile tale, dar ar trebui sa nu te ingrijorezi chiar atat de tare. Chiar daca te simti in impas, incearca sa discuti despre asta si sa gasesti solutii. Nu analiza chiar totul si incearca sa treci si la fapte.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Poti face foarte multe lcururi azi, dar te vei razgandi atat de des incat vei uita de unde ai pornit. In relatie va urma o perioada cam zbuciumata si ar fi foarte bine sa nu astepti prea multe de la partener pentru ca asteptarile tale te vor dezamagi cel mai mult, de fapt. Pentru azi fa-ti ceva planuri de rezerva.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei incerca din rasputeri sa-ti controlezi emotiile, sentimentele dar nu vei reusi prea mult. Nu ar fi intelept din partea ta sa spui chiar tot ce gandesti. Ar fi bine sa tii unele lucruri pentru tine. Stabileste intai planul de bataie si apoi actioneaza.
 

 

related posts

Modifică setările cookies