Horoscop zilnic 1 iulie 2014. Gemenii fac o schimbare, iar Racii au probleme la munca


Taurii vor sa impresioneze la locul de munca, iar Berbecii au probleme in viata personala. Citeste tot horoscopul zilei!


BERBEC

Incepi ziua cu niste probleme pe care le aveti cu partenerul de viata, de aceea este de preferat sa iti pastrezi calmul si sa ai o discutie sincera pentru a clarifica lucrurile.

 

TAUR

Te straduiesti sa impresionezi la locul de munca, astfel ca iti dedici tot timpul proiectului la care lucrezi. Incearca sa nu exagerezi, deoarece vei ajunge sa ai probleme de sanatate pe care nu ti le doresti.

 

GEMENI

Simti ca este momentul in care vrei sa faci o schimbare pe plan profesional, asa ca incepi sa-ti cauti un alt loc de munca sau macar un proiect mai atractiv din punct de vedere a muncii pe care trebuie sa o depui.

 

RAC

Nu esti apreciata la job asa cum ar trebui, iar acest lucru te enerveaza la culme. Te decizi ca trebuie sa faci ceva in acest sens, asa ca porti o discutie cu sefii tai pentru a afla care iti este locul.

 

LEU

Vrei sa iti acorzi mai mult timp pentru tine, insa partenerul de viata nu pare foarte incantata de aceasta hotarare, simtindu-se neglijat. Ar fi bine sa rezolvati aceasta problema, inainte ca lucrurile sa devina mai rele.

 

FECIOARA

Ai cateva probleme financiare, de aceea ar fi momentul potrivit sa ai grija cu cheltuielile pe care le faci. Fii mai chibzuita si vezi unde poti sa mai faci niste compromisuri.

 

BALANTA

Renunta la indispozitia din ultima perioada si incearca sa te mai relaxezi atat la locul de munca, cat si pe plan personal. Nu te mai consuma atat de mult si ia-ti cateva zile libere.

 

SCORPION

Trebuie sa iei niste decizii importante si simti nevoia sa te consulti cu partenerul tau sau cu o ruda apropiata. Acorda toata atentia acestui moment, deoarece iti poate schimba viitorul.

 

SAGETATOR

Dupa o lunga perioada in care ai impresionat la locul de munca, a venit momentul in care primesti rasplata cuvenita, adica o prima sau poate chiar o avansare.

 

CAPRICORN

Iti faci planuri de vacanta si petreci o zi alaturi de prietenii apropiati, iar la final ai parte de o surpriza placuta din partea partenerului de viata.

 

VARSATOR

Ai probleme in viata personala, iar relatia in care esti implicata nu te implineste sentimental. Hotaraste-te ce ai de facut si afla ce vrei sa faci in viitor.

 

PESTI

Din cauza oboselii acumulata in ultima perioada este destul de irascibila, de aceea ai probleme in a comunica cu cei din jur. Ia-ti cateva zile libere si odihneste-te.

related posts

Modifică setările cookies