Horoscop zilnic 16 februarie 2017. Racii au nevoie de odihna, iar Balantele se implica in proiecte noi


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 16 februarie 2017.


BERBEC
Nu simti vreun impul de a schimba ceva in rutina ta zilnica, asa intreaga zi functioneaza in parametrii normali si esti dispusa sa fii invizibila astazi, pentru oricine ar putea sa vrea ceva de la tine.
 
TAUR
Primesti o vizita care nu iti face placere si care ti se pare lipsita de sens, mai ales ca nu este vorba despre o persoana cu care sa ai vreo relatie speciala. 
 
GEMENI
Afli cateva zvonuri despre cineva apropiat si te deranjeaza lucruri negative care se spun despre respectiva persoana. Nu incerca sa sari in apararea nimanui, inainte sa afli toate detaliile.
 
RAC
Astazi esti pusa pe cumparaturi si pe achizitii putin nechibzuite. Simti nevoie sa te rasplatesti singura pentru munca depusa in ultima perioada atat acasa cat si la locul de munca sau la scoala.
 
LEU
Poti intra intr-o discutie neplacuta cu o prietena sau cu un coleg de serviciu, iar toata intamplarea iti strica ziua si te face sa-ti doresti sa petreci ceva timp singura in urmatoarea perioada.
 
FECIOARA
Poti o discutie importanta cu o ruda sau un vecin care iti doreste sa faca niste modificari ce te afecteaza si pe tine. Evita sa te certi, nu e in avantajul tau.
 
BALANTA
Ajuti pe cineva care pare sa aiba probleme de ordin financiar, desi nu esti sigura ca faci alegerea cea mai buna. Gandul ca faci o astfel de fapte te ajuta sa devii mai vesela.
 
SCORPION
Este momentul sa te ocupi de starea ta de sanatate si sa nu mai ignori semnele care iti spun ca organismul tau are nevoie de ajutor. Astazi nu te simti in apele tale.
 
SAGETATOR
Te pregatesti fizic si spiritual de o excursie sau o mica escapada din oras. Astazi esti pusa pe organizat si impachetat.
 
CAPRICORN
Astazi este acea zi in care iti schimbi planurile si obiectivele pentru viitor, dar si una in care culegi laudele muncii de pana acum. Bravo!
 
VARSATOR
Primesti un telefon sau o vizita care te da peste cap si te face sa iti pierzi sirul gandurilor. Nu te ingrijora, sunt sanse mari sa fie o veste buna!
 
PESTI
Unele vesti pe care le astepti te mentin intr-o stare de nervozitate continua. Nu ar strica iei o pauza de la gandurile negative si sa-ti canalizezi energia spre lucrurile care se intampla acum.

related posts

Modifică setările cookies