Horoscop zilnic 22 iulie 2017. Gemenii au multe drumuri de facut, iar Racii au parte de o discutie hotaratoare


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 22 iulie 2017.


Berbec

Azi e o zi perfecta pentru a-ti exprima opiniile. Ai toata energia de partea ta si te esti creativa. Te simti bine doar daca iti organizezi multe activitati pe parcursul zilei. Cea mai buna terapie pentru tine este mersul la cumparaturi, asa ca nu ezita si rasfata-te cu o sesiune de shopping!

Leu

Ai multe planuri pentru azi si reusesti sa duci totul pana la capat, ca de obicei, cu succes. Ai chef sa iesi in oras si sa cunosti oameni noi. Pe seara, e posibil sa fii invitata la un eveniment deosebit, unde vei straluci si vei atrage oamenii ca un magnet. 

Taur

Meriti sa te relaxezi dupa cat ai muncit in ultima perioada. Profita de weekendul insorit si mergi la piscina, la mare sau la munte. Astfel, iti vei incarca bateriile pentru saptamana viitoare.

Gemeni

Soare, energie si multe drumuri de facut! Asta iti aduce ziua de sambata care te va surprinde in cea mai mare parte a timpului alaturi de cei dragi. Ai toate sansele de a pune azi in aplicare un plan vechi, pe care l-ai tot amanat. 

Rac

Starea ta e cam schimbatoare, dar acest lucru nu reprezinta un impediment pentru a te bucura de o zi binemeritata de relaxare. De asemenea, azi poti avea parte de o discutie hotaratoare pe care ai asteptat-o mult timp. 

Leu

Ai multe planuri pentru azi si reusesti sa duci totul pana la capat, ca de obicei, cu succes. Ai chef sa iesi in oras si sa cunosti oameni noi. Pe seara, e posibil sa fii invitata la un eveniment deosebit, unde vei straluci si vei atrage oamenii ca un magnet. 

Fecioara

Esti intr-o continua transformare, atat spirituala, cat si fizica. Esti deschisa sa incerci lucruri noi, de care ti-ar fi fost teama in trecut.Fericirea dupa care ai tanjit mult timp te va gasi cat ai clipi! Fii rabdatoare si invata sa iti controlezi emotiile. 

Balanta

Ii incanti pe cei din jur cu umorul caracteristic si buna dispozitie. Azi te bucuri de o zi plina de activitati relaxante. In a doua parte a zilei, iubitul te poate invita la o cina romantica sau la o plimbare in parc.

Scorpion

Vrei sa uiti de tot ce inseamna munca si ai decis sa iti acorzi o zi doar pentru tine. Iti poti planifica o iesire la film cu prietenele sau o seara plina de distractie in club!

Sagetator 

E timpul potrivit pentru a face o schimbare majora in viata ta. Relatia ta merge ca pe roate si sunt sanse ca in viitorul apropiat sa faci pasul cel mare si sa te mariti. 

Capricorn 

Esti multumita de ce ai obtinut in ultima vreme si decizi sa iei o pauza. Ai chef sa petreci cat mai mult timp in natura, asa ca o escapada la munte este binevenita. 

Varsator

Pe parcursul zilei, sunt sanse sa cunosti o persoana care va avea impact in viitorul vietii tale. Latura ta deschisa si indreptata spre socializare te ajuta sa iti faci cunostinte noi mult mai rapid. 

Pesti

Desi saptamana trecuta ai trecut prin diferite stari emotionale, in weekend te concentrezi doar pe distractie. Prietenele iti vor propune o iesire in oras, iar daca esti intr-o relatie, iubitul te va surprinde intr-un mod foarte placut!

related posts

Modifică setările cookies