Horoscop zilnic 23 iunie 2016. Racii sunt foarte dinamici, iar Leii sarbatoresc un eveniment fericit


Afla ce iti rezerva astrele pentru ziua de astazi si citeste mai jos horoscopul pentru 23 iunie 2016.


BERBEC

Esti nevoita sa pui cateva dorinte pe care le ai in asteptare pe planul doi, pentru ca astazi se intampla ceva care iti pune piedici. Nu te impacienta, ceea ce iti doresti tot se va indeplini, dar mai tarziu.

 

TAUR

Ai de facut cateva cumparaturi sau de organizat cateva lucruri pe care leai achizitionat deja, asa ca astazi este ziua potrivita pentru asta. Incearca sa nu uiti ca ai un timp limitat si nu lasa pe mai tarziu.

 

GEMENI 

Esti destul de nervoasa, dar este cazul sa ii iei mai usor pe cei din jurul tau. Nu este vina fiecarei persoane in parte pentru ce ti se intampla si faptul ca te razbuni pe ei iti va aduce neplaceri in cele din urma.

 

RAC 

Ai o zi foarte dinamica, in care iei decizii si cauti sa-ti fie fie bine. Tocmai de aceea e posibil sa incepi o dieta sau niste exercitii fizice care sa te mentina in forma. E posibil sa ai o oportunitate de a avansa la locul de munca actual.

 

LEU

Astazi ai motive de sarbatoare alaturi de cei dragi. Fie vorbim despre o zi de nastere, fie despre un eveniment fericit in familie, insa ziua ta se anunta una dintre cele mai bune de luna aceasta


FECIOARA

Sunt ceva probleme in sectorul prieteniei, in ceea ce te priveste, dar asta nu prea reuseste sa te faca sa fii mai blanda cu cei din jur. Astazi nu visezi decat la weekend si nimic nu te poate scoate din starea molcoma in care ai intrat.


BALANTA

Incepi ziua destul de calma si totul pare sa fie la locul lui, insa spre pranz apar o multime de lucruri de facut si este posibil sa te dea complet peste cap.


SCORPION

Nu mai lasa indatoririle pe care le ai pe mai tarziu. Deja incep sa se aglomereze iar astazi vei incepe deja sa simti efectele negative ale acestui lucru. Ai nevoie de organizare.

 

SAGETATOR

Ziua aceasta este perfecta pentru tine si pentru sentimentele tale. Te simti libera sa spui exact ceea ce gandesti si sa abordezi probleme si discutii noi in intimitate, pentru a-ti imbunatati relatia cu partenerul.

 

CAPRICORN

Esti usor impsulsiva si asta nu face decat sa te supere si mai tare, tot pe tine! Incearca sa nu te mai enervezi pe cei din jur, chiar daca tu consideri ca ai dreptate. Uneori este mai bine sa ii lasi pe ceilalti sa realizeze asta singuri.

 

VARSATOR

Iti pierzi usor concentrarea si te supara faptul ca esti nevoita sa renunti la cateva obiceiuri zilnice pe care le ai. Cu putina atentie vei reusi ca in a doua parte a zilei sa iti dedici tot timpul tie.

 

PESTI

Ai ceva probleme cu un superior la locul de munca si asta te face sa te aliniezi usor la cerintele celorlalti, desi stii ca nu ti se potriveste o astfel de atitudine. Nu este rau sa lasi de la tine, dar ai grija sa nu renunti la lucruri care te vor face apoi sa-ti iesi din fire de tot.

related posts

Modifică setările cookies