Horoscop zilnic 28 aprilie 2014. Taurii descopera noi activitati interesante, iar Racii incearca sa rezolve o situatie dificila


Horoscop zilnic 28 aprilie 2014. Capricornii isi dedica timpul doar lor, in timp ce Pestii dau dovada de un optimism neasteptat. Vedeta zilei: Jessica Alba. La multi ani!


BERBEC

Este momentul ideal pentru a interactiona cu prietenii tai plecati din tara, cu care nu ai mai vorbit deja de mult timp. Incearca sa-ti petreci ziua de azi in preajma celor apropiati, caci altfel vei resimti destul de dur singuratatea.

TAUR

Astazi descoperi noi activitati care iti fac o deosebita placere si pe care ai refuzat sa le practici pana acum. De asemenea ti se ofera sansa sa cunosti persoane noi, care te impresioneaza dintr-un anumit punct de vedere.

GEMENI

Eviti sa initiezi conversatii astazi, insa odata ce esti abordata intr-o discutie, nu refuzi sa raspunzi intrebarilor si sa dezbati cu ceilalti pe anumite subiecte. Unii te vor plictisi, altii vor fi chiar interesanti.

RAC

Nu ai deloc timp pentru relaxare si vei petrece ore bune incercand sa rezolvi o situatie destul de dificila, care ti-a fost atribuita fara motive. Ai nevoie si de ajutorul celorlalti, astfel incat vei fi implicata intr-o dezbatere de grup tocmai pentru a gasi solutia ideala.

LEU

Astazi esti destul de comunicativa si datorita acestui atu obtii invitatii la diverse evenimente importante, unde ai ocazia sa cunosti persoane importante, ce iti vor marca intr-un fel sau altul existenta de acum incolo.

FECIOARA

Cu intentii bune ca de fiecare data reusesti sa aduci bucuria in viata unor oameni importanti din jurul tau. Reusesti sa faci o impresie buna inclusiv celor care nu te cunosc si sa-ti faci prieteni chiar si in randul celor care nu te admirau prea mult.

BALANTA

Ai parte de o zi in care nu reusesti sa te odihnesti sau sa stai cateva minute singura. Invitatiile la diverse evenimente, iesirile in oras si vizitele in familie se tin lant in ceea ce te priveste, motiv pentru care ziua de azi este una intr-adevar agitata.

SCORPION

Te bucuri de o zi plina de evenimente care te vor emotiona si iti vor aduce zambetul pe buze in aceeasi masura. Curiozitatea te va impinge catre descoperiri care te vor uimi in prima faza, dar te vor ajuta ulterior in cariera.

SAGETATOR

Se intrevede o intalnire importanta, din care tu esti singura care iese victorioasa. Ai o zi minunata de la primele ore ale diminetii pana seara tarziu si esti apreciata si laudata pentru reusitele tale, inclusiv de catre membrii familei si de superiorii tai.

CAPRICORN

Cum astazi refuzi toate invitatiile in oras, te concentrezi doar asupra propriilor nevoi si te rasfeti cu cateva cadouri la care ai visat intotdeauna. Iti petreci ziua la tratamente corporale, la o cana de ceai pe balcon sau in fata televizorului, la un film bun.

VARSATOR

Iei parte la cateva discutii constructive, care te vor influenta in deciziile tale viitoare. Datorita unei persoane apropiate, ai sansa de a cunoaste secretele unui subiect care te-a interesat intotdeauna, dar pe care n-ai avut curajul sa-l abordezi pana astazi.

PESTI

Esti convinsa ca totul va decurge bine in relatia cu partenerul tau, iar astfel reusesti sa privesti cu alti ochi viitorul. Optimismul pe care il afisezi este molipsitor pentru ceilalti, care sunt intotdeauna puternic influentati de personalitatea ta.

related posts

Modifică setările cookies