5 secrete tragice dezvăluite de Demi Moore în cartea sa autobiografică


Actriţa americană Demi Moore (56 de ani) şi-a relatat întreaga viaţă, cu bune şi cu rele, într-o carte autobiografică, „Inside out”, care va fi lansată pe piaţă miercuri, 25 septembrie. ,,N-am nimic de ascuns sau de protejat”, a ţinut să afirme Demi Moore despre episoadele cele mai triste cu care s-a confruntat de-a lungul timpului.


1. Avort din cauza alcoolului. La puţin timp după ce şi-a început relaţia cu actorul Ashton Kutcher (s-au cunoscut în 2003, s-au căsătorit în 2005 şi s-au separat în 2011), Demi Moore a rămas gravidă cu o fetiţă pe care urma s-o cheme Chaplin Ray. Din păcate, în a şasea lună de sarcină, ea a suferit un avort, cel mai probabil din cauza dependenţei de alcool cu care se confruntase înainte. După ce a pierdut copilul, Demi Moore a început din nou să bea pentru că se simţea vinovată de ceea ce se întâmplase. Ulterior, chiar dacă a apelat la diverse tratamente de fertilitate, americanca n-a mai rămas însărcinată.

2. Divorţul a băgat-o în spital. Separarea de Ashton Kutcher a afectat-o enorm pe Demi Moore, stresul şi consumul excesiv de medicamente şi de droguri punându-i în pericol viaţa. Astfel, în ianuarie 2012, a fost internată în spital, şi apoi într-o clinică de detoxifiere. „Eram prăbuşită, nu aveam o carieră, nu aveam o relaţie...”, a mărturisit în cartea sa actriţa care a devenit celebră cu rolurile din „Ghost” sau „Striptease”.  

3. Şi-a salvat mama de la sinucidere. Copilăria lui Demi Moore a fost una complicată, în condiţiile în care nu şi-a cunoscut tatăl, iar mama era dependentă de alcool şi depresivă. Americanca a dezvăluit acum un episod neştiut, petrecut când avea 12 ani şi când şi-a salvat mama de la o tragedie. „Cu degetele mele mici i-am scos din gură pastilele pe care voia să le înghită. Copilăria mea s-a terminat atunci”, şi-a amintit Demi Moore în biografia sa.

4. A fost violată la 15 ani. Cel mai traumatizant episod din aviaţa lui Demi Moore a fost o agresiune fizică la care a fost supusă în adolescenţă. ,,Am ajuns acasă noaptea şi am găsit un bărbat major. A fost o trădare devastatoare”, spune actriţa, susţinând că a fost ,,vândută” chiar de mama ei în schimbul a 500 de dolari.

5. Episod sexist la Hollywood. Debutul în cinematografie al lui Demi Moore a fost marcat de o experienţă mai puţin plăcută, petrecută la una din primele sale filmări. ,,Regizorul m-a întrebat ce caut aici dacă nu vreau să fac nici o scenă de sex”, afirmă actriţa în cartea despe viaţa sa.

Vezi și VIDEO: 

  • 5 secrete tragice dezvăluite de Demi Moore în cartea sa autobiografică

related posts

Modifică setările cookies