A avut silueta perfecta, acum lupta cu kilogramele in plus. Kelly Clarkson, transformata radical in ultimii ani


In varsta de 34 de ani, Kelly Clarkson a ramas in istoria muzicii ca prima castigatoare a concursului de talente "American Idol", in 2002. De atunci, cariera ei a inflorit, cantareata laudandu-se cu multe trofee si piese care au ajuns pe primele locuri in topurile internationale. 


Cantareata de succes si mama a doi copii, Kelly Clarkson s-a schimbat mult, din punct de vedere fizic, in ultimii 8 ani. Nu neaparat cele doua sarcini si-au pus amprenta asupra trupului ei, avand in vedere ca incepuse sa ia in greutate inainte sa a ramane insarcinata cu primul copil. La aproape 6 luni de la nastere, Kelly Clarkson a reusit totusi sa mai slabeasca.

Artista a vorbit, anul trecut in emisiunea lui Ellen DeGeners, despre faptul ca a trebuit sa se lupte cu rautatile oamenilor legate de greutatea ei inca de la debutul in showbiz. 

Atunci cand Kelly Clarkson a aparut pe coperta "Self", in august 2009, cantareata a "slabit" in Photoshop in jur de 10 kilograme. Doar asa se poate explica diferenta dintre imaginea de pe coperta si cele de la un concert din aceeasi perioada. Desi editia revistei a avut drept tema "increderea in corpul tau", atunci cand a fost acuzata de photoshoparea excesiva, redactorul-sef al revistei a spus ca publicatia ei nu practica "jurnalismul", ci doar incearca sa inspire femeile. Ce mai inspiratie!

Kelly, care s-a ingrasat considerabil in timpul celei de-a doua sarcini, a glumit ca o "uraste" pe Chrissy Teigen, sotia lui John Legend, care a iesit intr-o bluza cu abdomenul la vedere la numai trei saptamani de la nastere. Kelly nascuse cu doar doua zile inainte lui Chrissy.

"Sunt unii oameni care se nasc slabi si care au un metabolism grozav - wu nu sunt unul din ei. As vrea sa am un metabolism mai bun, dar sunt alti oameni care si-ar dori sa isi faca prieteni usor, asa cum reusesc eu. Intotdeauna iti doresti ce are altul. Nu sunt obsedata de greutatea mea", spunea Kelly.

  • A avut silueta perfecta, acum lupta cu kilogramele in plus. Kelly Clarkson, transformata radical in ultimii ani

related posts

Modifică setările cookies