A fost inconjurat de femei sexy, dar partenera lui le intrece pe toate. Cum arata tanara cu care se iubeste Robin Thicke


Robin Thicke si iubita lui fac senzatie la plaja la fiecare aparitie, iar asta se datoreaza in mare parte fizicului extrem de sexy pe care partenera cantaretului il are.


Cei doi posteaza des imagini din vacanta, plaja fiind destinatia lor preferata. Lucru deloc de mirare, avand in vedere ca April Love are cu ce se mandri in costum de baie.

Chiar daca a fost casatorit Paula Patton, o bruneta foarte frumoasa si a fost inconjurat in videoclipurile sale de femei care de care mai sexy, precum Emily Ratajkowski, Robin pare complet absorbit de frumusetea lui Aprile Love.

Tanara in varsta de 21 de ani are un corp suplu si tonifiat si pare sa se simta foarte bine in pielea ei, atat la plaja cat si pe contul de Instagram,. unde posteaza numeroase imagini sexy.

Solistul piesei "Blurred Lines" a incheiat relatia cu sotia sa, actrita Paula Patton, in urma unui scandal de infidelitate, insa starul nu a asteptat prea mult pentru a-si regasi fericirea in bratele unei alte brunete, iar  imaginile demonstreaza asta complet.

Ceea ce se stie despre Paula Patton si Robin Thicke este ca, desi formau un cuplu inca din perioada liceului, el a cazut prada tentatiei si i-a fost infidel superbei actrite care i-a fost muza in toti anii de cariera. Dupa aparitia unei imagini in care starul ii punea mana pe posterior unei fane, Paula a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu cu tatal copilului ei.


  • A fost inconjurat de femei sexy, dar partenera lui le intrece pe toate. Cum arata tanara cu care se iubeste Robin Thicke

related posts

Modifică setările cookies