A fost parasita de William Levy, dar si-a gasit acum iubirea adevarata. Ximena Navarrete s-a casatorit


Fosta MIss Universe 2010, Ximena Navarrete a suferit mult dupa William Levy, de care s-a indragostit pe platourile de la telenovela „Furtuna din adâncuri”. 


Ximena Navarrete si William Levy au trait o idila de mai multe luni, chiar in timp actorul celebru era casatorit ofiocial cu Elizabeth Gutierrez, mama copiilor lui.

Fosta Miss Univers din Belleza, Mexico a trecut peste aceasta dezamagire in dragoste si este acum mai indragostita ca niciodata. S-a casatorit cu un tanar om de afaceri mexican, Juan Carlos Valladares, lucru confirmat de postarile lor de pe retelele sociale, in ultimele ore de burlacie.

"Ziua pe care am asteptat-o toata viata, o zi pe care nu o voi uita niciodata si cea in care am simtit cel mai bun lucuru care mi s-ar putea intampla vreodata, alaturi de persoanele pe care le iubesc. Multumesc, dragostea mea!" a scris Juan Carlos pe contul sau de Facebook.

 

????????❤ hace unos días en pruebas de novia! Ya falta nada @jcvalladares ????????

O postare distribuită de Ximena Navarrete (@ximenanr) pe

Pe de alta parte, Ximena a postat o fotografie cu ea somnoroasa, pe parcursul a ceea s-a numit ce mai frumoasa zi din viata ei.

"Incercand sa ma trezesc. Multumesc Juan Carlos Valladarez pentru ca mi-ai cucerit inima, pentru dragostea ta, pentru zambetele si momentele petrecute impreuna. Astazi incepem o noua etapa, cu dorinta de a ramane impreuna pe viata." a adaugat aceasta.

Ceremonia a fost una privata, la care au participat familia, si cativa prieteni apropiati. 
 

 

Her intuition was her favorite super power ❤????????

O postare distribuită de Ximena Navarrete (@ximenanr) pe

 

@jcvalladares ❤️ #BodaMirYAle

O postare distribuită de Ximena Navarrete (@ximenanr) pe


 

  • A fost parasita de William Levy, dar si-a gasit acum iubirea adevarata. Ximena Navarrete s-a casatorit

related posts

Modifică setările cookies