A trecut de la silueta de Miss World la plinuta...si invers. Cum arata in prezent Aishwarya Rai


La 41 de ani, Aishwarya Rai Bachchan arata mai bine ca niciodata. Spre bucuria fanilor ei, Aishwarya se intoarce in lumea filmului de la Bollywood. Indianca va juca in filmul "Jazbaa".


La 41 de ani, Aishwarya Rai Bachchan arata mai bine ca niciodata. Spre bucuria fanilor ei, Aishwarya se intoarce in lumea filmului de la Bollywood. Indianca va juca in filmul "Jazbaa".

Aishwarya si-a facut aparitia recent la mai multe evenimente mondene si a impresionat cu silueta sa. Dupa ce a fost criticata ca nu a slabit suficient de repede dupa nastere, Aishwarya are din nou trup de fotomodel.

Foto: Aishwarya Rai, martie 2015

Aishwarya este casatorita cu un celebru actor indian - Abhishek Bachchan. cei doi s-au indragostit in 2006, in timpul filmarilor pentru "Dhoom 2".

Cuplul s-a logodit in ianuarie 2007 si s-a casatorit in aprilie 2007, intr-o ceremonie privata, la resedinta mirelui din Mumbai. Cei doi sunt considerati un supercuplu de catre indieni, echivalentul asiatic pentru Beyonce si Jay-Z.

Foto: Aishwarya Rai, aprilie 2015

Aishwarya Rai este considerata una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. In 1994, in timp ce se pregatea sa-si dea licenta in arhitectura, vedeta a castigat competitia Miss World si a fost nevoita sa renunte la studii, pentru a trai timp de un an in Londra. "Are o frumusete naturala. Cand Dumnezeu a impartit frumustetea, i-a dat-o ei pe toata", a spus Mickey Contractor, unul dintre oamenii de la Vogue.

In 1997 si-a facut debutul in lumea cinematografica, astfel dand startul unei cariere de succes. Cu toate ca cea mai mare parte a aparitiilor ei au avut loc la Bollywood, Aishwarya a jucat si in filme produse in Statele Unite ale Americii si a devenit imaginea uneia dintre cele mai cunoscute companii de cosmetice.

  • A trecut de la silueta de Miss World la plinuta...si invers. Cum arata in prezent Aishwarya Rai

related posts

Modifică setările cookies