Abdomen de fier si picioare perfect tonifiate. Nu o sa-ti vina sa crezi cati ani are posesoarea acestui corp impecabil


Imagineaza-ti cum vei arata peste 20 de ani. Vei mai face sport, msicare, vei tine dieta? Te vei mentine la fel de tanara si frumoasa ca acum? Vor considera cei din jur ca arati mai bine decat o eleva de liceu?


Caci acesta este cazul Ginei Osterly, o mama si bunica in varsta de 40 de ani care face senzatie in SUA datorita corpului ei lucrat si a stilului de viata sanatos pe care l-a adoptat.

In urma cu 15 ani, Gina a decis sa-si schimbe radical obiceiurile alimentare si sa inlocuiasca sedentarismul cu exercitii fizice si vizite constante la sala de sport.

Acum, fiecare muschiulet din corpul ei este lucrat in detaliu, iar femeia apare constant in presa de peste ocean, unde este prezentata drept exemplu pozitiv pentru mamicile din intreaga lume.

"Eu reprezint o idee, reprezint noile posibilitati. Eu vreau sa fiu motivul pentru care voi nu incetati niciodata sa credeti ca puteti. Eu sunt noul numar 40", se prezinta Gina, care le ofera mamicilor care vor sa arate bine si sa fie sanatoase sfaturi de nutritie si sport. 

Gina are trei copii si un nepot, detine propriul studio de fitness si sustine ca singurul mod prin care reuseste sa obtina aceste rezultate extraordinare este acela ca respecta sfaturile pe care le ofera.

Ce parere ai despre felul in care arata? Ai ghicit din prima varsta ei?

  • Abdomen de fier si picioare perfect tonifiate. Nu o sa-ti vina sa crezi cati ani are posesoarea acestui corp impecabil

related posts

Modifică setările cookies