Adela Popescu va deveni în curând mămică pentru a doua oară. Ce a aflat la morfologia de trimestrul 3


Prezentatoarea  Emisiunii Vorbește Lumea de la Pro Tv urmează să aducă pe lume peste câteva săptămâni încă un băiețel.


 Adela Popescu a mers recent la morfologie de trimestrul trei, unde a aflat informașii noi despre dezvoltarea micuțului. 


"Este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. Dacă mă gândesc că fratele meu a avut la naștere 4200 grame mă apucă durerea de cap, mai ales că și de dată asta doresc să nasc natural. Sper totuși că „flatiolul” să fie rezonabil și “echilibrat”." ,a scris vedeta pe blogul personal. 


 Adela a mai mărtusit că la al doilea copil nu a mai fost cuprinsă de febra cumpărăturilor. 

"Nu am cumpărat, încă, nimic. Oricum, voi merge pe minimum necesar: un pătuț de co-sleeping, cărucior cu cele necesare, body-uri din bumbac și scutece. (...) Parcă văd că vom ajunge să ne înghesuim toți patru într-un dormitor în mirosul acela irezistibil de bebeluș abia scos de la cuptor. "

Actrița a dezvăluit că este cuprinsă de tot felul de sentimente și impulsuri. 

"Simt cum mă apucă ușor, ușor obsesia pentru curățenie. Aș dezinfecta tot, aș aruncă tot, mi se pare că sertarele sunt pline cu lucruri inutile, frigiderul la fel.
Se cheamă, am înțeles, că pregătesc cuibul. 

Cumva, conștientizez că nu voi mai avea parte de liniștea de acum, vreo doi ani, și că parcă ar trebui să profit, dar nu pot să stau tolănită pe canapea cu picioarele în sus, deși asta ar cam fi recomandat, atâta timp cât băiețelul mișună în jurul meu și are atâta nevoie de mine activă. Ne așteaptă un tur de forță, știu, dar cred că suntem pregătiți." , a mai spus ea. 


Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au împreună un băiețel în vârstă de 2 ani, Alexandru.

 

related posts

Modifică setările cookies