"Am ajuns sa arat ca o broasca!" Ce a patit ea, ti se poate intampla si tie. Ce produs obisnuit i-a distrus chipul si a dus-o pe masa de operatie


In cautarea frumusetii, multe dintre noi am apelat la produse cosmetice, fara sa stim ca acestea ne-ar putea distruge sanatatea.


In aceeasi situatie a fost si Caroline Medcalf, o afacerista britanica dependenta de genele false. Timp de zece ani, femeia a purtat in fiecare zi accesoriile de machiaj si, din cauza lipiciului si a materialului sintetic din care erau facute, a ramas fara gene naturale.

"Am ajuns sa arat ca o broasca. Nu mai suportam sa ma privesc in oglinda", povesteste acum femeia pentru DailyMail. "Imi doream gene mai bogate si am inceput sa-mi lipesc unele false. Cu timpul, am observat cum cele naturale mi se raresc si atunci am fost nevoita sa apelez si mai des la cele auxiliare", a spus ea, explicand ca in final, a ramas fara gene.

Pentru a corecta daunele cauzate de acest produs comun, Caroline a investit 4.000 de lire intr-o operatie estetica in urma careia un specialist i-a implantat 70 de noi fire si i-a redat aspectul placut de altadata. Ea este prima femeie din Marea Britanie care recunoaste public ca a facut aceasta interventie si se delcara multumita de rezultatele post operatorii.

"Acum, tot ce trebuie sa fac este sa la tund o data la cateva luni si sa le aranjez. Noile mele gene sunt luate din par de pe scalp si cresc asemenea parului din cap,a sa ca au nevoie de putin mai multa atentie", a incheiat Caroline, care adauga ca multe alte femei din UK se supun acetsui gen de interventie din acelasi motiv ca si ea.

Tu folosesti gene false? Stiai ca din cauza lor si a lipiciului poti sa le pierzi pe cele naturale?

FOTO: DailyMail

  • Am ajuns sa arat ca o broasca! Ce a patit ea, ti se poate intampla si tie. Ce produs obisnuit i-a distrus chipul si a dus-o pe masa de operatie

related posts

Modifică setările cookies