Amalia Enache a strălucit pe covorul roșu de la Gala Premiilor Gopo. „Sunt la concurență cu un meci de la EURO”


Amalia Enache a realizat interviurile la covorul roșu cu vedetele invitate la Gala Premiilor Gopo din acest an. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a purtat o superbă rochie roșie creată de designerul Alina Cernătescu.


Gala din 2021 a Premilor Gopo a avut loc în aer liber, la fel ca anul trecut, însă nu a fost mai puțin elegantă. În ciuda codului vestimentar lejer, de garden party, câteva ținute au ieșit în evidență la evenimentul de marți seară, care a cinstit performanțele cinematografiei românești.

Amalia Enache, care a realizat toate interviurile de pe covorul roșu pentru VOYO, a strălucit într-o rochie semnată Alina Cernătescu.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Prezentatoare Știrilor PRO TV a dezvăluit că prezența la Gopo este o mare onoare pentru ea, mai ales că marți seară se afla în luptă pentru audiență cu meciul Anglia-Germania de la EURO 2020.

Pentru mine este o mare onoare. Cred că această generație de cineaști români e încă prea puțin lăudată. Întoteauna mi se pare, cumva cu jumătăți de măsură, deși au reușit niște lucruri și premii absolut fabuloase. E o onoare să fiu an de an, pentru că întotdeauna e așa o contribuție mică, ce pot eu să fac să promovez ceea ce eu cred că e cu adevărat important.

Voi fi la concurență, în direct, cu un meci și le reamintesc tuturor că echipa României nu s-a calificat la acest campionat, în schimb filmele au fost la două mari campionate mondiale: la Oscar și la Berlin. Și pentru acest public iubitor de artă și de filme mă bucur să fiu aici”, ne-a spus Amalia Enache.

Gala Premiilor Gopo – Cele mai importante momente din marea seară a filmului românesc se văd la PRO CINEMA, joi, 1 iulie, de la 20:30.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: Lecția de stil, cu Amalia Enache și fiica ei

  • Amalia Enache a strălucit pe covorul roșu de la Gala Premiilor Gopo. „Sunt la concurență cu un meci de la EURO”

related posts

Modifică setările cookies