Andreea Marin Banica este postarita la Pro Tv


O puteti vedea in aceasta ipostaza sambata, 3 aprilie, de la 20:15, alaturi de macelarul Busu, vanzatorul de paine Smiley si cel de lenjerie intima, Pavel Bartos.
 


Romanii care intra la posta, sa trimita o scrisoare sau la magazin, sa cumpere o paine pot da nas in nas la ghiseu nu cu o postarita sau cu un vanzator, ci chiar cu o vedeta. Imbracata asemeni tuturor angajatilor din locul respectiv, vedeta starneste tot felul de reactii haioase din partea clientilor care par ca isi dau seama cu cine au de-a face, dar tot testeaza posibila vedeta ca sa-si dea seama de adevar.

Andreea Marin Banica, Smiley, Florin Busuioc, Pavel Bartos si Andra sunt vedetele care se joaca de-a meseriile in fata romanilor deloc naivi si a unei camere ascunse sambata seara, la Pro Tv. Toate reactiile lor nastrusnice sunt inregistrate, iar rezultatul se poate vedea printre hohote de ras sambata, 3 aprilie, de la 20.15, la Pro Tv in emisiunea speciala “As vrea eu”.

Un oficiu postal din Bucuresti si multi clienti interesati de scrisori, timbre, plata telefonului sau abonamente la ziare carora nici prin gand nu le-a trecut ca vor avea poate intalnirea vietii. La ghiseu, o doamna imbracata in uniforma de Posta Romana foarte amabila, cu chip de zana le pare tuturor ca seamana cu Andreea Marin Banica. “Eeee, as vrea eu” spune cu accent moldovenesc doamna de la ghiseu ca replica la reactiile precise ale persoanelor care-i spun ca este Andreea Marin Banica. Ba chiar una dintre doamnele venite sa cumpere un plic se minuneaza ca au pus-o pe Andreea Marin Banica directoare la posta. Si tot asa jocul de-a postarita starneste cele mai variate si interesante comportamente pe care telespectatorii Pro Tv le pot savura sambata, pe 3 aprilie, de la 20.15.

Inainte de a pleca pe Marte asa cum spune in noul lui hit, Smiley trece putin pe la magazinul de paine unde-i tine in sah pe cumparatorii care mai-mai sa bage mana in foc ca el este zambaretul cantaret. “As vrea eu” spune vanzatorul de paine plin de invidie pe Smiley care se pare ca este iubit, recunoscut si placut de toata lumea. Ca in loc de paine cu cartofi, el da o paine alba si o punga de cartofi sau ca mai gusta din cand in cand dintr-o brioasa aspectuoasa sau dintr-un covrig cu mac, clientii ba il taxeaza, ba il cearta, ba isi dau seama ca de fapt are voie, ca doar este Smiley.

Florin Busuioc va vorbi despre vreme direct dintr-o macelarie, printre halci de carne si siraguri de carnati. El nu va scapa “netaxat” nici acolo si i se va cere socoteala in legatura cu prognoza prezentata de el in fiecare zi, la Pro Tv. Degeaba se ascunde dupa o sapca imaculata, ca timbrul vocal si zambetul il cam dau de gol pe actorul Florin Busuioc care oricat ar nega ca nu este el vinovatul care aduce stirile despre vreme la Pro Tv, nimeni nu-l crede. Ba mai mult, cu totii insista sa-si faca poze cu “Busu de la macelarie”.

Actorul Pavel Bartos este responsabil de vanzarile dintr-un magazin de lenjerie intima. Se plimba tantos printre sutiene albe, mov si dantelate si recomanda in stanga si-n dreapta lenjeria intima de la reduceri. Desi clientele il suspecteaza ca el este actoral din “Aniela”, Pavel sustine sus si tare ca el este un specialist in lenjerie intima si recomanda sutienele cu push-up pe care, pentru a fi mai convingator, le si probeaza in vazul tuturor.
 

 

  • Andreea Marin Banica este postarita la Pro Tv

related posts

Modifică setările cookies