Antonia, schimbare de look. Și ție ți se pare că seamănă cu Inna?


Antonia este, fără doar și poate, o artistă extrem de atentă cu imaginea ei și de puține ori alege să își schimbe lookul. 


De data aceasta, se pare că frumoasa brunetă a prins ceva mai mult curaj, publicând pe Instagram câteva poze cu o tunsoare ceva mai ieșită din comun pentru gustul ei. La scurt timp după postarea pozelor, fanii n-au ezitat să îi scrie.

Folowerii care au văzut-o deja pe Antonia cu breton au confundat-o rapid cu Inna.“Am crezut că ești Inna”, i-a scris mirată o fană a brunetei.

“Doamne cât de frumoasa!!!”, “Omgggg da da da! Tundeeeeee-lll!!!”, sunt alte câteva mesaje postate pe contul divei.

Iubita lui Alex Velea a mărturisit de curând în cadrul unui podcast că a trecut printr-un episod serios de depresie și că acest lucru a făcut-o să fie mai conștientă cu lucrurile pe care le postează pe platformele social media. Motivul principal se leagă de faptul că, în ultimul timp, foarte multe persoane i-au criticat viața personală, drept pentru care vedeta s-a simțit nevoită să facă o schimbare radicală de comunicare pe rețelele de socializare.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, pregătiți să devină părinți: “Ne dorim o fată”

Poți să mă urăști pe mine, poți să mă faci în toate felurile pentru că sunt obișnuită, dar tu când scrii că vrei să moară copilul cuiva, eu nu înțeleg, pe mine mă depășește situația”, a menționat la un moment dat artista pe contul ei de Instagram. 

Antonia mai transmitea atunci vedetelor un mesaj foarte important și anume să fie mai reținute cu ceea ce postează pe platformele online: “Bucurați-vă de viața voastră și-n privat, pentru că, părerea mea este că este o bucurie mult mai pură. Ne-am obișnuit foarte mult să ne expunem, să le arătăm oamenilor tot ceea ce facem. Nu e chiar rău, dar sunt și mulți oameni care îți vor răul și-ți trimit niște energii din alea…”, a mai povestit artista la un moment dat într-un Instastory.

Foto: Antonia/Facebook

Vezi și:

Alice Peneacă, secretul frumuseții ei

  • Antonia, schimbare de look. Și ție ți se pare că seamănă cu Inna?

related posts

Modifică setările cookies