Aparitie superba pentru Rosie Huntington-Whiteley la British Fashion Awards. Cum s-a remarcat iubita lui Jason Statham


Rosie Huntington-Whiteley a fost regina covorului rosu la British Fashion Awards, tinuta pe care a purtat-o plasand-o in topul celor mai bine imbracate vedete care au participat la eveniment. 


Modelul britanic a fost imbracata intr-o rochie lunga, argintie, cu decolteu adanc si spatele gol, care i-a scos in evidenta fizicul cu care a cucerit milioane de admiratori si designeri celebrii. 

Rosie si-a accesorizat tinuta cu o pereche de cercei cu diamante si sandale nude, machiajul fiind unul destul de discret, iar parul desfacut. 

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox, dar si in Mad Max: Fury Road.

"Am fost norocoasa de-a lungul carierei. Modeling-ul este o industrie predominent a femeilor, iar asta reprezinta un avantaj. Ma pot descrie drept o feminista. Cred in drepturile egale si in ideea ca femeile pot face tot ceea ce isi doresc", a declarat Rosie intr-un interviu pentru HuffPost Live. 

  • Aparitie superba pentru Rosie Huntington-Whiteley la British Fashion Awards. Cum s-a remarcat iubita lui Jason Statham

related posts

Modifică setările cookies