Ar putea fi cei mai rasfatati copii din lume, insa J.Lo le-a dat o lectie. Cum isi educa artista gemenii


E una dintre cele mai bogate artiste de la Hollywood si isi permite sa le faca gemenilor ei orice pofta. Jennifer nu isi doreste insa ca micutii sa fie niste rasfatati.


Intr-un interviu acordat recent in cadrul unei emisiuni radio, Jennifer Lopez a vorbit despre copiii ei si despre cat de diferit e traiul lor, in comparatie cu cel pe care vedeta il ducea cand avea aceeasi varsta.

"Ei traiesc atat de diferit fata de cum am facut-o eu. Am crescut in Bronx (n.r: un cartier sarac si rau-famat din New York). Am impartit un pat cu sora mea pana la 16 ani. Max si Emme au deja camerele lor, iar noi locuim intr-o casa imensa. Cand mergem in vizita la bunica mereu ma intreaba de ce locuinta e mult mai mica", a spus Jennifer.

Citeste si: 10 reguli de aur pentru educarea unui copil

"Ei observa ca in cazul altor oameni, situatia nu e la fel, iar treaba mea e sa le explic si sa ii invat ca lumea in care traim nu e toata asa. Ii invat ca noi suntem acum intr-o pozitie din care ii putem ajuta pe altii", a mai adaugat artista.

Jennifer a specificat ca le spune de fiecare data copiilor, care mai fac mofturi la masa, ca mancarea nu se arunca niciodata si ca, daca nu iti e foame sau stii ca nu poti manca tot, mai bine nu ceri o portie intreaga.

"Unii oameni nu au ce manca, iar ei trebuie sa stie asta. Incerc sa le imprim aceasta idee: ca noi suntem privilegiati si ca trebuie sa ne folosim de asta pentru a-i ajuta si pe altii".

Lopez are doi copii, pe gemenii Max si Emme, din casatoria ei anterioara cu artistul Marc Anthony. Cei doi au sase ani si incep deja sa inteleaga mai multe despre lumea in care traim, motiv pentru care o apreciem pe Jennifer pentru lectiile oferite.

related posts

Modifică setările cookies