Aracely Arambula implicata intr-un scandal de proportii.Cea mai buna prietena a ei se plange ca a amenintat-o cu moartea


Arancely Arambula si Manola Diez sunt prietene de peste 20 de ani, dar se pare ca toti anii de prietenie nu mai conteaza si intr-o clipa au devenit dusmance de moarte. Motivul este unul surprinzator. 


Manola Diez a dezvaluit jurnalistilor ca celebra actrita de telenovele ar fi amenintat-o cu moarte pe ea si pe fiul ei. De la ce a pornit totul? Se pare ca totul s-a intamplat dupa ce copiii lor au jucat un meci de fotbal, pe care baiatul lui Aracely l-a pierduit.

"Spun acum sa stie toata lumea ca Aracely Arambula a spus ca ma va ucide pe mine si pe baiatul meu, Max. Sa stiti ca daca ni se intampla ceva, ea este responsabila."  a scris ea pe retelele de socializare. 

 

Con mi Papazote! ????????

O postare distribuită de Manola Diez (@manoladiezoficial) pe

Pentru ca au fost prietene intime atata vreme, Manola a declarat ca va face publice  o multime de detalii incendiare din viata lui Aracely Arambula, care vor scandaliza publicul.


Pana acum, frumoasa actrita mexicana a refuzat sa comenteze declaratiile prietenei sale. 

  • Aracely Arambula implicata intr-un scandal de proportii.Cea mai buna prietena a ei se plange ca a amenintat-o cu moartea

related posts

Modifică setările cookies